1 anmeldelser
Denne Xpedo Traverse XCF05AC trekking- og platformspedal er smart designet. Pedalen er alsidig i anvendelse, og kan bruges som både MTB-, BMX- eller som smart citypedal. Der er 16 nitter i hver pedal, som sikrer, at man står …
Læs mere
Vejl.: 469,00
DKK 449,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Denne Xpedo Traverse XCF05AC trekking- og platformspedal er smart designet. Pedalen er alsidig i anvendelse, og kan bruges som både MTB-, BMX- eller som smart citypedal. Der er 16 nitter i hver pedal, som sikrer, at man står bedre fast.

Anvendelse
Pedalerne bruges primært til mountainbikes og BMX cykler, men pedalerne kan monteres på alle typer cykler. Grunden hertil er, at det er gevindet på pedalakslen og pedalarmene, der er bestemmende for om monteringen er muligt, og derfor kan pedalerne monteres på alle typer af cykler. Der er 8 nitter på hver side af hver pedal. Disse nitter forbedrer kontakten med pedalerne. Pedalerne er lette at komme ud af, da man ikke er klikket ind i pedalen.

Specifikationer

 • Xpedo Traverse XCF05AC pedalsæt, bestående af højre og venstre pedal samt 40 nitter.
 • Pedalkrop: Aluminium 6061
 • Chrom Molybdæn aksel
 • Gevind type: 9/16" (cirka 14 mm)
 • Lukkede lejer
 • Længde: 62.8 mm
 • Bredde: fra pedalarm til yderside 62.8 mm
 • Højde: 17.6 mm
 • Pins: 32 stk. Xpedo udskiftelige
 • Vægt 116 gram pr. pedal - 232 gram i alt
 • Farve: Sort

Montering
Bemærk at venstre pedal har venstre gevind, og pedalen skal derfor skrues fast til pedalarmen i retningen mod uret. Højre pedal har almindelig højre gevind og spændes fast i retningen med uret. Sørg for at give gevindet på pedalakslen en smule monteringspasta eller olie før de monteres. Pedalerne skal spændes godt fast, og spændingen skal være på 40 Nm. Til montering skal der bruges en 8 mm unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Xpedo producerer platformspedaler i en høj ensartet kvalitet rent holdbarhedsmæssigt. Forskellen i kvaliteterne skal ses i design, stil og farve samt anvendelsesmuligheder for den enkelte bruger. Så kvalitetsforskelle i gængs forstand er der i princippet ikke.

Vedligeholdelse
Vedligeholdelse behøver ikke at være et tema ved brug af disse pedaler, men man kan sagtens rense dem ved skidt og snavs. Dette kan foregå umiddelbart efter endt kørsel, hvor mudder og snavs kunne forekomme. Vi anbefaler desuden, at man ved lejlighed, benytter sig af lidt syrefri olie til gevind og lejer.

EAN: 883511003087

12-11-2014
svine fedt design :-) og lækker kvalitet. de var lige det jeg ledte efter til mit sidste prof"byg en svedig cykel fordi jeg kan"projekt...lyn hurtig levering så jeg er en glad kunde