Denne Shimano Ultegra pedal model PD-R8000E er en opgraderet version af Shimanos model PD-R8000. Denne E-version har en 4mm længere aksel, hvilket giver bedre plads. Det er vigtigt hvis du f.eks. har en bred fod eller cykler …
Læs mere
Vejl.: 1099,00
DKK 999,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Denne Shimano Ultegra pedal model PD-R8000E er en opgraderet version af Shimanos model PD-R8000. Denne E-version har en 4mm længere aksel, hvilket giver bedre plads. Det er vigtigt hvis du f.eks. har en bred fod eller cykler med skoovertræk - især kraftige neopren skoovertræk. Pedalen har en karbon-krop og en ekstra bred trædeflade designet til at maksimere kraftoverførslen og give dig stabilitet. Oven på pedalen er der monteret en holdbar, rustfri plade som reducerer flex og mindsker slid på pedalen. Pedalens kuglelejer er placeret bredt, for at give størst mulig stabilitet og styrke. Derudover har den justerbart release, så pedalen kan finjusteres til din på- og afstignings-preference.

Anvendelse
Anbefales til landevejscykling, enkeltstart og triatlon. Denne pedal er nem at anvende med de medfølgende klamper af typen SPD-SL, der nemt kan være kompatibelt sammen med dine cykelpedaler. Pedalerne kan desuden finjusteres til dine præferencer i forhold til på- og afstigning.

Specifikation:

  • 1 sæt pedaler
  • 1 sæt klamper model SPD-SL type SM-SH11
  • Reflekser: Model SM-PD63 (medfølger ikke)
  • Gevindtype: 9/16"
  • Frigang til vej: 33°
  • Justerbart release så pedalen kan finjusteres til din på- og afstignings-preference.
  • Farve: Sort
  • Aksel: Nickel, chromoly-stål
  • Vægt: 248 gram/par

Montering
Smør pedal gevindstykkerne ind i lidt fedt inden montering. Vær opmærksom på, at venstre pedal har "venstre gevind" og højre pedal har almindeligt "højre gevind". Brug 8mm unbrako nøgle til montering. Tilspændings moment 35 - 55Nm.

Kvalitetsniveau
Shimano har inddelt deres komponenter i forskellige komponentgrupper alt afhængig af kvaliteten på det enkelte komponent. Disse pedaler befinder sig på kvalitetsniveauet Ultegra, som er Shimanos næstbedste racer gruppe. Hvis du er interesseret i at se en oversigt over samtlige komponentgrupper, kan du orientere dig her.

Vedligeholdelse
Juster fjederspænding på klampeholder efter individuel ønske. Du kan løsne trykket ved at dreje juster skruen "mod uret" eller stramme trykket ved at dreje juster skruen "med uret". Brug en 2,5 mm unbrako nøgle. Sørg for at rengøre pedalerne efter brug. Pedal klamperne slides og bør udskiftes jævnligt.

EAN: 4524667646280

Ingen anmeldelser af dette produkt.