Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Shimano har fremstillet denne mountainbike trail pedal med et pedalhus i aluminium. Pedalens aksel er produceret i chromoly stål. Med PD-M9020 får du en helt fantastisk pedal, som både er stærk og let.…
Læs mere
Vejl.: 1049,00
DKK 819,00
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Shimano har fremstillet denne mountainbike trail pedal med et pedalhus i aluminium. Pedalens aksel er produceret i chromoly stål. Med PD-M9020 får du en helt fantastisk pedal, som både er stærk og let. Pedalen leveres inklusiv SM-SH51 klampesæt. PD-M9020 er en del af Shimanos gruppen XTR, der er Shimanos bedste kvalitet inden for MTB komponenter. Pedalen er sort og vejer 379 gram.

Anvendelse
Shimano har fremstillet PD-M9020 SPD pedalen til mountainbike/off road og trail. Hvis du er interesseret i det, er det muligt at tilkøbe og eftermontere reflekser. Vi har relateret de tilhørende reflekser til denne vare.

Specifikationer

  • Pedal model Shimano PD-M9020
  • Inklusiv SPD klampsæt SH-SM51
  • Kan anvendes med reflektorsæt model SM-PD60 (medfølger ikke. Se relaterede produkter)
  • Vægt: 379 gram
  • Farve: Sort
  • Aksel-materiale: Chromoly Stål
  • Pedalhus: Aluminium
  • Dobbelt-sidet klampesystem

Montering
Gevindenes skrueretning har stor betydning for selve montering, da dette er forskelligt ved den enkelte pedal. Venstre pedal med venstre gevind skal skrues mod urets retning, mens højre pedal med højre gevind skrues med urets retning. Det kan desuden være en god ide, at man bruger lidt pedalfedt til gevindene, og nøje gransker den medfølgende anvisning.

Kvalitetsniveau
Hvis du er på jagt efter det bedste grej på markedet, så er der ingen tvivl om, at trail pedalen kan være den helt rigtige for dig. Shimano har inddelt deres komponenter i forskellige grupper alt afhængig af kvaliteten, og PD-M9020 befinder sig på det bedste niveau. Du kan se en samlet oversigt over samtlige Shimano komponentgrupper.

Vedligeholdelse
Du vil på sigt få den langt bedste ydeevne ved at rengøre dine pedaler for skidt og sand efter hver cykeltur. Det vil også være en fordel at smøre pedalerne jævnligt - læs mere i nedenstående PDF filer.

08-03-2019