Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en sort SPD-pedal fra Shimano, der er designet til at blive brugt på mountainbikes. PD-M9100 er en pedal i absolut topklasse, der tilhører Shimanos bedste kvalitetsniveau (XTR), når det kom…
Læs mere
Tilbudet udløber 08-12-2019
Vejl.: 1149,00 Før 1049,00
DKK 930,02
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en sort SPD-pedal fra Shimano, der er designet til at blive brugt på mountainbikes. PD-M9100 er en pedal i absolut topklasse, der tilhører Shimanos bedste kvalitetsniveau (XTR), når det kommer til mountainbike-komponenter. Under produktionen af pedalerne har Shimano haft fokus på at levere et sæt stærke kvalitetspedaler med en lav vægt. Pedalhuset er af aluminium, og akslen af chromoly-stål. Det giver en stærk pedal der blot vejer 310 gram.

Anvendelse
Shimano har designet denne pedal til MTB- og off-road-cykling, og du skal naturligvis bruge SPD-cykelsko til pedalerne. Du kan eftermontere reflekser på pedalerne efter ønske, men bemærk, at de ikke medfølger.

Specifikationer

  • Mountainbike pedal model PD-M9100
  • Inklusiv klampsæt SPD SM-SH51
  • Standard aksel længde på 56mm bred
  • Farve: Sort
  • Vægt: 310 gram
  • Aksel: Chromoly Stål
  • Pedalhus: Aluminium
  • Kan monteres med reflektorsæt model SM-PD60 (medfølger ikke. Se relaterede varer)
  • Dobbelt-sidet klampesystem

Montering
Vi gør opmærksom på, at højre og venstre gevind skal skrues forskelligt på. Vi anbefaler, at man følger den medfølgende monterings- og brugsanvisning meget nøje, og også gør brug af pedalfedt.

Kvalitetsniveau
Hvis du er på udkig efter den bedste Shimano MTB pedal på markedet, så er PD-M9100 det helt rigtige valg for dig. Pedalen er en del af Shimanos XTR gruppe, som er Shimanos bedste komponentgruppe til MTB. Vi har lavet en oversigt over Shimanos komponentgrupper.

Vedligeholdelse
For at opnå den bedste ydeevne, anbefaler vi, at du rengør pedalen for mudder og snavs efter hver cykeltur, og at du derudover smører pedalerne jævnligt. Du kan med fordel læse mere i nedenstående PDF filer.

Ingen anmeldelser af dette produkt.