Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne Shimano PD-M500 pedal i sort er udviklet til dig som ikke ønsker at være spændt for hårdt fast til pedalen. Derfor er denne model udviklet med en fjederspænding der er lettere end på…
Læs mere
Tilbudet udløber 26-01-2020
Vejl.: 329,00 Før 239,00
DKK 229,33
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Shimano PD-M500 pedal i sort er udviklet til dig som ikke ønsker at være spændt for hårdt fast til pedalen. Derfor er denne model udviklet med en fjederspænding der er lettere end på andre lignende pedaler. Derudover er pedalen udstyret med dobbelt klick-system. PD-M500 er skabt til landevejscykling og har derfor en stor trædeflade. Pedalens bindinger (dvs de steder hvor klamperne klikkes i) er justerbare, så du selv kan bestemme hvor stramme de skal være at få skoene fri af igen. Resultatet er en meget brugervenlig og pålidelig pedal. Vi anbefaler denne pedal til de, der søger en pedal fra det mellemste kvalitetstrin og gerne vil prøve kræfter med de fordele det giver at anvende klik-pedaler.

Anvendelse
Denne pedal er primært fremstillet til landevejscykling, og for at udnytte pedalens egenskaber er det nødvendigt at bruge SPD cykelsko. Det er muligt at eftermontere en refleks på pedalen, men reflekserne medfølger ikke automatisk til pedalen.

Specifikationer

  • Landevejspedal model PD-ED500
  • Inklusiv klampsæt SPD SM-SH56
  • Tilhører komponentgruppen Shimano Tiagra
  • Farve: Sort
  • Vægt: 442 gram
  • Aksel: Chromoly Stål
  • Pedalhus: Aluminium
  • Dobbelt-sidet klampesystem
  • Gevind størrelse 9/16"

Montering
Ved montering skal man være opmærksom på gevindenes skrueretning. Venstre pedal med venstre gevind bør skrues mod uret, mens højre pedal med højre gevind skal skrues med uret. Man bør lige smøre gevindene med pedalfedt før montering, samt kigge den medfølgende anvisning igennem.

Kvalitetsniveau
Shimano har en lang række forskellige komponentgrupper og dele, de er alle sammen listet op efter kvalitet og listen kan findes her.

Vedligeholdelse
For at opnå den bedste ydeevne, anbefaler vi, at du rengør pedalen for mudder og snavs efter hver cykeltur, og at du derudover smører pedalerne jævnligt. Du kan med fordel læse mere i nedenstående PDF filer.

12-04-2018
Fint!