Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
En alsidig pedal fås her fra Shimano, hvor specielle specifikationer understøtter den store funktionalitet. Cykelpedalen er lavet med et stort kontakt område, der kan optimere selve kraftoverførslen …
Læs mere
Vejl.: 899,00
DKK 859,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

En alsidig pedal fås her fra Shimano, hvor specielle specifikationer understøtter den store funktionalitet. Cykelpedalen er lavet med et stort kontakt område, der kan optimere selve kraftoverførslen til hjulene, mens et smallere design giver en lavere vægt således, at der ikke opstår unødig gene. Dette giver en stabil pedal, hvor 4 justerbare pins på hver side giver et godt greb, selv når man ikke har et SPD-system klikket ind. Cykelpedalerne præsenterer desuden en lavere stabelhøjde, hvilket giver en stor fordel i rotationer.

Anvendelse
Shimano Saint tilbyder PD-M820 til cykelrytteren, der har brug for en stor stabilitet og kraftoverførsel til sin cykel. Cykelpedalen henvender sig effektivt til brugeren på MTB, hvor den giver gode forudsætninger for en optimeret køretur. Ved køb tilbydes der et sæt af klamper til SPD-systemer, så du hurtigt kan komme i gang med at cykle.

Specifikationer

  • Saint pedaler med større kontakt areal end tidligere
  • Pedal body er slankere end før
  • 4 justerbare pins på hver side af pedalerne
  • Lavere stabelhøjde som giver fordel i rotationen
  • Bedre grip selv når man ikke er klikket ind i SPD systemet
  • Vægt: 546 gram (sæt)
  • Inklusiv klampsæt model SM-SH51
  • Farve: Sort

Montering
Montering af disse er ikke svære, da man blot behøver at være opmærksom på skrueretningen. Højre pedal med højre gevind bør skrues på med urets retning, mens venstre pedal med venstre gevind bør skrues på mod urets retning. Det kan være en fordel, hvis man bruger lidt pedalfedt til gevindene inden montering, samt nøje følger den medfølgende brugs- og monteringsvejledning.

Kvalitetsniveau
Shimano har igennem talrige produktserier, vist sig som førende på det internationale marked, når det omhandler cykeludstyr. Firmaet kombinerer komfort og funktionalitet på højt niveau, hvilket også har givet dem en plads i hjertet hos mange professionelle og amatører. Det er derfor intet tilfælde, at de professionelle cykelhold benytter sig af produkterne. Kunden kan dermed være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af disse cykelpedaler fra Shimano, men man kan med lethed tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Rensningen børe foregå umiddelbart efter endt kørsel, hvor mudder og skidt måtte forekomme. Det kan desuden være en ide, at man bruger lidt syrefri olie gevind og lejer.

Ingen anmeldelser af dette produkt.