Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Shimano PD-M540 pedal i sort er med dobbelt klick system. Pedalen er designet således at man undgår at der sætter sig mudder mm. fast i pedalen. Pedalens bindinger (der hvor klamperne klikkes i) kan ju…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 499,00 Før 399,00
DKK 359,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Shimano PD-M540 pedal i sort er med dobbelt klick system. Pedalen er designet således at man undgår at der sætter sig mudder mm. fast i pedalen. Pedalens bindinger (der hvor klamperne klikkes i) kan justeres så man selv bestemmer hvor stramme de er at få skoene fri af dem igen, dette gør den meget brugervenlig og pålidelig over for brugeren. Vi anbefaler denne til dem der vil have en mellem kvalitet og gerne vil prøve kræfter med de fordele det giver at anvende klik pedaler.

Anvendelse
Denne pedal er primært fremstillet til MTB og off-road cykling, og for at udnytte pedalens egenskaber er det nødvendigt at bruge SPD cykelsko. Det er muligt at eftermontere refleks på pedalen, men reflekserne medfølger ikke automatisk til pedalen. Hvis du er interesseret i at tilkøbe reflekser, kan du finde de tilhørende reflekser under de varer, som er relateret.

Specifikationer

  • Mountainbike pedal model PD-M540-L
  • Inklusiv klampsæt SPD SM-SH51
  • Farve: Sort
  • Vægt: 352 gram
  • Aksel: Chromoly Stål
  • Pedalhus: Aluminium
  • Kan monteres med reflektorsæt model SM-PD22 (medfølger ikke. Se relaterede varer)
  • Dobbelt-sidet klampesystem
  • Gevind størrelse 9/16"

Montering
Ved montering bør man huske på, at venstre gevind skal skrues på mod urets retning, og højre pedal med højre gevind med urets retning. Man bør desuden huse på, at bruge lidt pedalfedt til montering, og følge den medfølgende anvisning.

Kvalitetsniveau
Shimano har en lang række forskellige komponentgrupper og dele, de er alle sammen listet op efter kvalitet og listen kan findes her.

Vedligeholdelse
For at opnå den bedste ydeevne, anbefaler vi, at du rengør pedalen for mudder og snavs efter hver cykeltur, og at du derudover smører pedalerne jævnligt. Du kan med fordel læse mere i nedenstående PDF filer.

Ingen anmeldelser af dette produkt.