Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Denne pedal fra Shimano er en SPD-pedal, fremstillet til brug på mountainbikes. PD-M505 er en mellemklassepedal, som befinder sig på Shimanos mellemste kvalitetsniveau (Shimano Alivio), når det kommer til mo…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 279,00 Før 199,00
DKK 179,10
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Denne pedal fra Shimano er en SPD-pedal, fremstillet til brug på mountainbikes. PD-M505 er en mellemklassepedal, som befinder sig på Shimanos mellemste kvalitetsniveau (Shimano Alivio), når det kommer til mountainbike-komponenter. I udviklingen af pedalerne har Shimano fokuseret på at fremstille stærke kvalitetspedaler, med en lav vægt. Pedalhuset er fremstillet i aluminium, og akslen er af chromoly-stål. Pedalsættet vejer alt i alt 443 gram.

Anvendelse
Denne pedal er primært fremstillet til MTB og off-road-cykling, og du skal naturligvis bruge SPD-cykelsko sammen med pedalerne. Det er muligt at eftermontere reflekser på pedalen, men reflekserne følger ikke automatisk med til pedalen. Hvis du er interesseret i at tilkøbe reflekser, kan du finde de tilhørende reflekser under de relaterede varer.

Specifikationer

  • Mountainbike pedal model PD-M505-L
  • Inklusiv klampsæt SPD SM-SH51
  • Farve: Sort
  • Vægt: 443 gram/Sæt
  • Aksel: Chromoly Stål
  • Pedalhus: Aluminium
  • Kan monteres med reflektorsæt model SM-PD22 (medfølger ikke. Se relaterede varer)
  • Dobbelt-sidet klampesystem

Montering
Montering af disse pedaler børe foregå under de rette omstændigheder, hvor pedalfedt smøres på pedalernes gevind. Skrueretningen er vigtig, da venstre gevind skrues på mod urets retning, og højre gevind skrues på med urets retning. Man bør desuden følge den medfølgende brugs- og monteringsanvisning.

Kvalitetsniveau
Hvis du er på udkig efter en middel kvalitets pedal på markedet, så er PD-M505 et rigtigt godt valg for dig. Pedalen er en del af Shimanos Alivio gruppe. Vi har lavet en oversigt over Shimanos komponentgrupper.

Vedligeholdelse
For at opnå den bedste ydeevne, anbefaler vi, at du rengør pedalen for mudder og snavs efter hver cykeltur, og at du derudover smører pedalerne jævnligt. Du kan med fordel læse mere i nedenstående PDF-filer.

22-10-2018