Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne MTB-pedal fra Shimano får du en SPD-pedal, der er fremstillet specifikt til brug på mountainbikes. PD-M505 er en mellemklasse pedal, som befinder sig på Shimanos mellem kvalitetsniveau (Shimano Ali…
Læs mere
Vejl.: 279,00
DKK 199,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne MTB-pedal fra Shimano får du en SPD-pedal, der er fremstillet specifikt til brug på mountainbikes. PD-M505 er en mellemklasse pedal, som befinder sig på Shimanos mellem kvalitetsniveau (Shimano Alivio), når det kommer til mountainbike komponenter. Shimano har her fremstillet nogle stærke kvalitetspedaler med en lav vægt. Pedalhuset er lavet i aluminium, og akslen er af chromoly-stål. Pedalsættet har en totalvægt på 443 gram.

Anvendelse
Denne pedal er primært fremstillet til MTB- og off-roadcykling. Du skal naturligvis bruge SPD-cykelsko til pedalerne. Det er muligt at eftermontere reflekser på pedalen, men de medfølger ikke automatisk med pedalsættet. Du finder de tilhørende reflekser under dette produkts relaterede varer.

Specifikationer

  • Mountainbike pedal model PD-M505-L
  • Inklusiv klampsæt SPD SM-SH51
  • Farve: Sølv
  • Vægt: 443 gram/Sæt
  • Aksel: Chromoly Stål
  • Pedalhus: Aluminium
  • Kan monteres med reflektorsæt model SM-PD22 (medfølger ikke. Se relaterede varer)
  • Dobbelt-sidet klampesystem

Montering
En ordentlig montering kræver, at er opmærksom på gevindenes skrueretning, og at gevindene er blvvet påført lidt pedalfedt inden montering. Venstre gevind bør skrues mod urets retning, mens højregevind skal skal skrues på med urets retning. Vi kan desuden anbefale, at man nøje gransker den medfølgende anvisning.

Kvalitetsniveau
Hvis du er på udkig efter en middel kvalitets pedal på markedet, så er PD-M505 et rigtigt godt valg for dig. Pedalen er en del af Shimanos Alivio gruppe. Vi har lavet en oversigt over Shimanos komponentgrupper.

Vedligeholdelse
For at opnå den bedste ydeevne, anbefaler vi, at du rengør pedalen for mudder og snavs efter hver cykeltur, og at du derudover smører pedalerne jævnligt. Du kan med fordel læse mere i nedenstående PDF filer.

Ingen anmeldelser af dette produkt.