1 anmeldelser
Her får du et par gode Shimano-pedaler til SPD-kliksystem. Pedalen har en-sidet kliksystem der passer til dine cykelsko. Sammen med pedalerne får du et sæt SPD-klamper til dine cykelsko, der passer perfekt til pedalerne.Anven…
Læs mere
Vejl.: 599,00
DKK 479,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Her får du et par gode Shimano-pedaler til SPD-kliksystem. Pedalen har en-sidet kliksystem der passer til dine cykelsko. Sammen med pedalerne får du et sæt SPD-klamper til dine cykelsko, der passer perfekt til pedalerne.

Anvendelse
Dette pedalsæt er designet til dig der kører racercykel og har brug for en god kraftoverførsel. Pedalerne er designet med SPD-kliksystem, så du nemt og bekvemt kan klikke dine cykelsko fast i dem. Du får dermed fordel af at du både overfører kraft til pedalerne når du træder og trækker, så du får en forøget fart og cykelglæde. 

Specifikationer

  • Justerbar klampebespænding
  • Leveres uden reflekser.
  • Vægt ca. 279 gram
  • Anbefalet klampe SM-SH51 eller SM-SH56
  • Gevind størrelse: 9/16"
  • Materiale: Aluminiums krop og chrom molybdæn aksel
  • Farve: Mørk grå
  • Pedalerne leveres inklusive et sæt SPD klamper type SM-SH51

Montering
Disse pedaler monteres nemt ud fra den forholdsregel, at højre pedal med højre gevind skrues på med urets retning, mens venstre pedal med venstre gevind skal skrues på mod urets retning. Det kan desuden være en ide, at man følger den medfølgende brugs- og monteringsanvisning og påsmører pedalfedt på gevindene inden den påtænkte montering.

Kvalitetsniveau
Som en af verdens største producenter af cykeludstyr er Shimano kendt for at lave kvalitetsprodukter. Disse pedaler er ingen undtagelse. De har en god kraftoverførsel der udnytter de kræfter du lægger i din cykling. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Shimano.

Vedligeholdelse
Der anbefales ingen stor vedligeholdelse af disse pedaler, men man kan sagtens være god at tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Man bør gøre dette efter endt brug, hvor skidt og snavs måtte forekomme. Det kan også være godt at bruge lidt syrefri olie til gevind og lejer.

EAN: 4524667867562

29-01-2019
God og lækker kvalitet pedaler. Lette.