Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Dette sæt Exustar SPD pedaler henvender sig til landevejscykler, og de leveres med et sæt metal SPD klamper til tobolts-montering. Pedalen er en letvægtspedal med CNC bearbejdet 6061 aluminiums krop. Binding…
Læs mere
Tilbudet udløber 23-02-2020
Vejl.: 489,00 Før 349,00
DKK 299,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00
'

Dette sæt Exustar SPD pedaler henvender sig til landevejscykler, og de leveres med et sæt metal SPD klamper til tobolts-montering. Pedalen er en letvægtspedal med CNC bearbejdet 6061 aluminiums krop. Bindingerne (der hvor man klikker klamperne i) er lavet i chrom molybdæn stål med mulighed for justering af spændingen. Akslen er lavet i varmebehandlet chrom molybdæn stål, hvilket gør den stærk. Kuglelejerne er almindelige runde løse kugler, som er forseglede, så der ikke kommer snavs og lignende ind.

Anvendelse
Pedalerne kan anvendes på næsten alle typer cykler, hvor man ønsker at opnå fordelene, som det giver ved at være spændt fast til pedalen. Du har hele tiden mulighed for at løsne dig fra pedalen, når du ønsker det. Ved et enkelt vrid med foden ud til siden, frigøres du fra pedalen. Fordelen er, at man kan cykle længere og hurtigere du undgår, at blive for hurtigt træt. Desuden opnår man mere stabilitet og kontrol over cyklen. Pedalerne er designet for begyndere og i den lavere ende af Exustars pedalserie; desuden er prisen er for et sæt pedaler.

Specifikationer

  • Inklusiv 1 sæt SPD klamper og skruer
  • Gevindtype: 9/16"
  • Størrelse: 82 x 66 mm
  • Tykkelse: 19 mm
  • Materiale på pedal krop: Aluminium
  • Materiale på bindingerne: Chrom molybdæn stål
  • Materiale pedal aksel: Varmebehandlet Chrom molybdæn stål
  • Leje type: Almindelig runde stål kugler som er forseglet
  • Vægt: 262 gram/sæt

Montering
Bemærk at pedalen i venstre side er med links gevind, derfor skal den spændes fast ved at dreje mod urets omløbsretning, mens pedalen i højre side er med almindelig højre gevind, og den skal dermed spændes fast ved at dreje med urets omløbsretning. Der skal anvendes en 15 mm. gaffelnøgle eller en 8 mm. unbrako nøgle til monteringen.

Kvalitetsniveau
Exustar er produkter, som er testet og gennemprøvet før de sendes på markedet og er patenteret. Produkterne er pålidelige og har en lang holdbarhed. Exustar giver komfort og funktionalitet igennem en nøjsom produktion, hvor solide materialer og innovative teknologier bliver benyttet til at gøre hverdagen nemmere for den enkelte bruger. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Exustar.

Vedligeholdelse
Pedalerne skal ikke adskilles og smøres, da de er bygget med et lukket lejesystem. Den eneste nødvendige vedligeholdelse er rengøring og smøring af bindingerne samt de udvendige skruer og fjeder, som justerer bindingerne. Smøring bør foretages efter passende intervaller alt efter brug, vejr og vind.

Ingen anmeldelser af dette produkt.