Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Disse Exustar Trailpedaler er med dobbelt klik binding system som er justerbar i udløs-funktionen i bindingerne. Pedalerne kan bruges til MTB og Freeride, men kan kun anvendes sammen med cykelsko og klamper, da binding…
Læs mere
Vejl.: 699,00
DKK 499,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Disse Exustar Trailpedaler er med dobbelt klik binding system som er justerbar i udløs-funktionen i bindingerne. Pedalerne kan bruges til MTB og Freeride, men kan kun anvendes sammen med cykelsko og klamper, da bindingssystemet sidder over platformen på pedalerne. Pedalernes bindinger er forniklet som minimerer korrosion. Desuden er pedalens krop produceret i smedet aluminium, som er anodiseret og pedalakslen er af varmebehandlet CNC fræset chrom molybdæn stål, som er forniklet. g så er den med lukkede og forseglede industrilejer og bøsninger, som minimerer friktion.

Anvendelse
Pedalen bruges primært til mountainbikes og Trail cykler, men den kan monteres på alle typer cykler, da det er gevindet på pedalakslen og pedalarmene, der er bestemmende for dette. Det tilrådes ikke at anvende denne pedal ved brug af almindeligt fodtøj. Når du bruger cykelsko af SPD-typen, får du stor udnyttelse af den fordel det giver at være spændt fast til pedalerne. Du har hele tiden mulighed for at frigøre dig fra pedalen, når du ønsker det. Ved at vride foden ud til siden, frigøres du fra pedalen. Fordelen er, at man kan cykle længere og hurtigere og bliver ikke nær så træt. Desuden opnår man mere stabilitet og kontrol over cyklen.
Det er ikke muligt at montere reflekser på pedalerne.

Specifikationer

 • Exustar E-PM218 pedalsæt, bestående af højre og venstre pedal samt tilhørende SPD klamper
 • Kompatibel med alle cykelsko med 2 bolt SPD klampe system
 • Klampe kompatibilitet: Exustar og Shimano SPD 2 bolt klamper
 • Pedalkrop: Smedet aluminium som er anodiseret
 • Bindinger som er forniklet
 • Chrom Molybdæn varmebehandlet CNC fræset aksel som er forniklet
 • Gevind type: 9/16" (cirka 14 mm)
 • Lukkede og forseglede industrilejer og bøsninger
 • Der kan ikke monteres reflekser på pedalerne
 • Længde: 89 mm
 • Bredde: fra pedalarm til yderside 84 mm
 • Højde: 17 mm
 • Vægt ca. 178 gram pr. pedal - 356 gram i alt.
 • Farve: Blank sort

Montering
Du bør bemærke at venstre pedal er med venstre gevind, og den skal derfor skrues fast til pedalarmen i retningen mod uret. Højre pedal er med almindelig højre gevind og spændes fast i retningen med uret. Sørg for at give gevindet på pedalakslen en smule monteringspasta eller olie før de monteres. Pedalerne skal spændes godt fast og spænding skal være på 35 Nm. Til montering skal der bruges en 6 mm unbrakonøgle.

Kvalitetsniveau
Exustar produkter er kendt for høj kvalitet og pålidelige produkter og ydermere er de produceret i et moderne og brugervenligt design. Disse pedaler er ekstra gode, da de er med lukkede og forseglede industrilejer og bøsninger, hvilket giver en længere holdbarhed samt en minimal friktion.
Bindinger samt pedal akslerne er forniklet hvilket beskytter mod korrosion.

Vedligeholdelse
Der anbefales ingen stor vedligeholdelse af disse pedaler, men man kan nemt rense dem med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dette børe foregå umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidtet kunne forekomme. Vi anbefaler desuden, at man giver lidt syrefri olie til gevind og lejer.

Ingen anmeldelser af dette produkt.