2 anmeldelser
Med Trailride BPD-35 pedalen, er du sikret en pålidelig og alsidig pedal til din mountainbike. BBB har udviklet en vedligeholdelsesfri platformspedal med DU bøsninger og CNC CrMo aksel. Ydermere får du her en pedal med anti-s…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 129,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med Trailride BPD-35 pedalen, er du sikret en pålidelig og alsidig pedal til din mountainbike. BBB har udviklet en vedligeholdelsesfri platformspedal med DU bøsninger og CNC CrMo aksel. Ydermere får du her en pedal med anti-slip og dobbelt indbyggede reflekser for øget synlighed, som er støbt i et stykke med pins.

Anvendelse
BBB Trailride BPD-35 pedalen anvendes til MTB, men kan dog monteres på alle typer cykler. Du er ikke klikket ind i pedalen, hvilket gør den nem at komme ud af.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Vægt: 290 gram
  • Indhold: 2 stk.
  • Dobbelt indbyggede reflekser
  • Vedligeholdelsesfrie med DU bøsninger og CNC CrMo aksel
  • Med anti-slip og støbt i et stykke med pins

Montering
Venstre pedal er altid med venstre gevind, og skal derfor skrues fast til pedalarmen i retningen mod uret. Højre pedal er med almindelig højre gevind og spændes fast i retningen med uret. Sørg for at give gevindet på pedalakslen en smule monteringspasta eller olie før de monteres.

Kvalitetsniveau
BBB udvikler kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Denne pedal til MTB er udstyret med dobbelt indbyggede reflekser, hvilket er med til at gøre dig endnu mere synlig, når du færdes i de sene aftentimer.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler ingen stor vedligeholdelse af disse pedaler, men man kan med fordel tørre dem over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dette bør gøres just efter endt kørsel, hvor skidtet måtte forekomme. Vi kan desuden anbefale, at man bruger lidt syrefri olie til gevind og lejer.

EAN: 8716683092387

24-01-2019
Posotivt: pedalerne fremtræder pæne, med fornuftige reflekser og en god bred platform at træde på. Negativt: Jeg troede ikke lejer kunne køre så dårligt i nystand. Pedalen kan ikke dreje mere end 2 omgange rundt om sig selv hvis man "slår" på den. Jeg bruger dem på en sløv bycykel, så jeg gider ikke bytte dem, men ihvertfald ikke noget jeg ville bruge på nogen former for mtb hvor man går bare lidt op i sit udstyr.
19-11-2017
Selv våde sko 'sidder' rigtigt godt fast.