Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
6 anmeldelser
En rigtig god pedal til mountainbike eller city bike hvor du har mulighed for at montere tå-clips bøjler (skal tilkøbes). Pedalens aksel er i sort hærdet stål, mens kroppen er i aluminium liges…
Læs mere
Vejl.: 179,00
DKK 99,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

En rigtig god pedal til mountainbike eller city bike hvor du har mulighed for at montere tå-clips bøjler (skal tilkøbes). Pedalens aksel er i sort hærdet stål, mens kroppen er i aluminium ligesom pedalernes udvendige rammer. Lejerne er dobbeltforseglet, og der er minimal friktion på grund af en meget høj finish og kvalitet.

Anvendelse
Dette pedalsæt fra Atredo egner sig især til city- og mountainbikes, men pedalerne kan bruges på alle cykler, der er designet til at anvende pedaler med et 9/16" gevind. Pedalerne har naturligvis reflekser både for og bag.

Specifikationer

  • Vægt: 264 gram per sæt
  • Størrelse: 101,1 x 63,2 mm
  • Tykkelse: 24,1 mm
  • Materiale: Aluminium
  • Reflekser: Ja
  • Gevindstørrelse: 9/16" (ca. 14 mm)

Montering
Montering er intet problem med disse pedaler og kræver blot, at man er opmærksom på gevindenes skrueretning. Før montering bør man smøre enderne med lidt pedalfedt, og derefter skrue gevindene på pedalarmene. Venstre pedal med venstre gevind skal skrues på mod uret, mens pedal med højre gevind skal skrues på med uret. Vi kan desuden anbefale, at man udførligt følger den medfølgende brugsanvisning.

Kvalitetsniveau
Atredo er vores eget mærke her i huset, hvor vi bestræber os på at opfylde vores kunders mangler i hverdagen. Dette forsøger vi ved, at implementere komfort og funktionalitet i produkterne, og så give det videre til en god pris. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Atredo.

Vedligeholdelse
Disse pedaler kræver ingen stor vedligeholdelse, og kan blot renses ved skidt og snavs. Denne rensning bør foregå umiddelbart efter endt kørsel, hvor skidtet kan forekomme. Det kan desuden være en ide, at give gevind og lejer lidt syrefri olie ved lejlighed.

Kvalitetsniveau
Atredo har fået disse pedaler fremstillet i samarbejde med Wellgo, der leverer kvalitetscykelprodukter til en overkommerlig pris.

02-07-2019
26-02-2019
God solid kvalitet, og nemme at montere. det er bare plug and play. en fornøjelse.
08-07-2018
Hurtig levering virker til at være ok justeret (pedalen er måske lidt lille)
05-05-2018
Fine til prisen, men regn ikke med at reflekserne bliver siddende. Det kan næsten ikke betale sig at sætte dem på.
28-04-2018
Fin kvalitet til en god pris
22-04-2018