Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
"Nesheim" er et utroligt lækkert pandebånd, i lækker tyk uldkvalitet med fleecefor. Det lækre og enkle design, gør den tidløs og langtidsholdbar, samtidig med, at holder super godt p&arin…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

"Nesheim" er et utroligt lækkert pandebånd, i lækker tyk uldkvalitet med fleecefor. Det lækre og enkle design, gør den tidløs og langtidsholdbar, samtidig med, at holder super godt på faconen og ikke udvider sig over tid. Bredden på 12 cm., sikre at den beskytter både pande, nakke og øre.

 

Anvendelse
"Nesheim" passer til alle anledninger, om der er tale om hverdagsbrug, vandreturen eller bare en gåtur i skoven. Da det har en god bredde på 12 cm., kan det klare selv de koldeste vinterdage, da det beskytter både nakke, pande og øre.

Specifikationer:

  • Farve: Sort - Black
  • Materiale: 100% Merino uld For: 100% polyester fleece
  • Højde 12 cm
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
"Nesheim" pandebåndet er et lækkert pandebånd i god kvalitet, og af 100% uld. Foret består af en lækker fleece, som føles dejlig behageligt mod huden. Ved køb af Nesheim, får du virkelig kvalitet til pengene og pandebåndet er tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da pandebåndet indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.