Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Dette lækre pandebånd er fra norske Ulvang og kommer i en lækker dyb rød farve. Pandebåndet har en god bredde, som sikre både din nakke, øre og pande mod kulden. Den lækre uld…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Dette lækre pandebånd er fra norske Ulvang og kommer i en lækker dyb rød farve. Pandebåndet har en god bredde, som sikre både din nakke, øre og pande mod kulden. Den lækre uldkvalitet sikre mod kulden i selv de koldeste måneder og den lækre fleecefor føles dejlig behagelig mod huden.

Anvendelse
Pandebåndet er til hverdagsbrug, men er samtidig super god til aktive friluftsmennesker, vandrer og jægere, da bredden af pandebåndet sikre utrolig godt mod kulden.

Specifikationer:

  • Farve: Rød - Rhododendron
  • Materiale: 100% Merino uld For: 100% polyester fleece
  • Højde 12 cm
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
"Nesheim" pandebåndet er et lækkert pandebånd i god kvalitet, og af 100% uld. Foret består af en lækker fleece, som føles dejlig behageligt mod huden. Ved køb af Nesheim, får du virkelig kvalitet til pengene og pandebåndet er tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da pandebåndet indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.