Fra norske Ulvang får du her et lækkert pandebånd i en stilren hvid farve. Pandebåndet er ekstra bredt, så både din nakke, pande og ørerne bliver beskyttet godt mod kulden. Der er an…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Fra norske Ulvang får du her et lækkert pandebånd i en stilren hvid farve. Pandebåndet er ekstra bredt, så både din nakke, pande og ørerne bliver beskyttet godt mod kulden. Der er anvendt merinould i dette lækre pandebånd, der derfor giver ekstra beskyttelse mod kulden - selv i de koldeste måneder. Fleeceforet føles behageligt mod huden.

Anvendelse
Pandebåndet er til hverdagsbrug, men er samtidig super god til aktive friluftsmennesker, vandrer og jægere, da bredden af pandebåndet sikre utrolig godt mod kulden.

Specifikationer:

  • Farve: Hvid
  • Materiale: 100% Merino uld For: 100% polyester fleece
  • Højde 12 cm
  • Woolmark certificering

Kvalitetsniveau
"Nesheim" pandebåndet er et lækkert pandebånd i god kvalitet, og af 100% uld. Foret består af en lækker fleece, som føles dejlig behageligt mod huden. Ved køb af Nesheim, får du virkelig kvalitet til pengene og pandebåndet er tilmed Woolmark certificeret.

Vedligeholdelse
Da pandebåndet indeholder uld, anbefaler vi en uldvask på 30-40 grader. Vi anbefaler i øvrigt, at du altid anvender et sportsvaskemiddel beregnet til uld, da dette vil forlænge produktets levetid. Uld tåler ikke tørretumbler.

Ingen anmeldelser af dette produkt.