Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
1 anmeldelser
Praktisk pandebånd fra Sensor i et stilrent design. Pandebåndet benytter sig af teknologien fra Merino Active, hvor man har benyttet sig af merino uld fra New Zealand. Uldet giver en høj varme samtidig med,…
Læs mere
Tilbudet udløber 15-12-2019
Vejl.: 119,00 Før 119,00
DKK 89,89
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Praktisk pandebånd fra Sensor i et stilrent design. Pandebåndet benytter sig af teknologien fra Merino Active, hvor man har benyttet sig af merino uld fra New Zealand. Uldet giver en høj varme samtidig med, at en fugt- og svedtransporterende effekt fås. Pandebåndet kan endda holde varme, selv under våde forhold, grundet de tætte og lange fibre, pandebåndet er designet med.

Anvendelse
Sensor Merino Active Headband giver de bedste forudsætninger for træning under kolde og våde forhold. Pandebåndet giver varme samtidig med en ventilerende effekt, der kan være med til at holde kroppen tempereret. Grundet huens specifikationer, kan den også benyttes til hverdagsbrug. Pandebåndet har desuden en god pasform.

Specifikationer

  • Farve: Sort
  • Materiale: 100% Merino Uld fra New Zealand
  • Tykkelse: 160 g/m2 - 18 mikron
  • Flade syninger
  • Svedtransporterne
  • Temperaturregulerende
  • Antibakteriel og lugthæmmende
  • Varmer selv om den er fugtig

Kvalitetsniveau
Sensor giver god kvalitet for pengene, og kan være med til at give et højre præstationsniveau. Firmaet har mange års erfaring, hvor komfort og funktionalitet har været alfa omega. Mærket tester selv alle deres produkter og materialer, så de kan være sikre på det høje kvalitetsniveau.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler at vaske dette pandebånd ved 30 grader i maskinvask, hvor man benytter sig af sportsvaskemiddel. Dette vil give det bedste resultat, hvor stoffets specifikationer bevares. Det anbefales derimod ikke, at benytte sig af en tørretumbler.

14-02-2019