Isbeslag

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Greb til sko og støvler Gør det let at gå på sne og is Nemme at fastgøre Materiale: gummi 5 dutter af rustfrit, slidstærkt stål (kan byttes ud) SpringYard | Varenummer: ODS61964
Greb til løbesko Gør det let at løbe på sne og is Let at fastgøre Materiale: gummi Dutter af rustfrit og slidstærkt stål SpringYard | Varenummer: ODS08575
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Isbeslag til dine sko og støvler gør vandre- eller løbeturen mere sikker

Isbeslag til dine sko er uundværlige, når du skal kunne stå bedre fast på de isglatte stier eller i det mudrede terræn. Disse isbeslag kan bruges til de fleste slags sko og støvler, og er nemme at få på. Er du en af dem der elsker at komme ud uanset vejret, er et ekstra godt greb på dine sko næsten et must, så du ikke skøjter rundt og falder på det glatte underlag.

Et isbeslag til skoene er små pigge der gør bunden meget mere skridsikker. Når du kommer gående eller løbende i et glat terræn, om det er mudder eller sne, kan disse små pigge hjælpe med at stå fast.
Disse isbeslag er nemme at have med i tasken, så skulle underlaget skifte kan du nemt og hurtigt tage dine isbeslag af og på.