T-shirts & Trøjer

Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

Denne t-shirt er genial til de børn, som elsker at lege og opholde sig i naturen. Stoffet er superblødt og let, samtidig med, at det har en god holdbarhed. Dette er takket være materialet, TENCEL LENZ... Isbjörn | Varenummer: ODSX62585
269,00
Føj til kurv Prisgaranti - Set billigere?
Den kortærmede t-shirt fra Isbjörn er skabt i det bløde materiale af eco-fiber lavet af cellulosa og kombineret med nylon. Denne kombination sørger for god holdbarhed og er derfor perfekt til udendørs... Isbjörn | Varenummer: ODS23342
Viser 1 til 2 (af i alt 2 produkter)

T-shirt og trøjer til børn -Til udendørs leg og aktivitet

En outdoor T-shirt til børn skal være behagelig og praktisk. Materialet skal være holdbart så børnene kan få lov at tomle, uden at man behøver være særlig nevøs for tøjet.

Når du vælger en T-shirt til dine børn, der skal bruges til udendørs livet, som campingferien eller vandreturen, er det en stor fordel at gå efter nogle T-shirts som er af et åndbart materiale, der gør at sveden nemt transporteres væk fra kroppen.

En T-shirt til dine børn kan sagtens bruges som mellemlag i påklædningen. Den kan bruges under en anden trøje, eller ovenpå en skiundertrøje eksempelvis.

En trøje til udendørs aktivitet, skal være let og åndbar. Outdoor trøjer til børn kan have forskellige tykkelser, og være i forskellige materialer, så du kan finde den trøje, der passer til netop dine børns behov.