Sokker & Strømper

Viser 1 til 5 (af i alt 5 produkter)

Lækre børnesokker fra Isbjörn, der holder fødderne varme på kolde vinterdage. Snowfox sokkerne er fremstillet af en blanding af merinould og syntetiske materialer. Dette giver optimale varmeegenskabe... Isbjörn | Varenummer: ODS73193
Viser 1 til 5 (af i alt 5 produkter)

Sokker og strømper til dine børn - Hold fødderne varme

Godt fodtøj er ikke nødvendigvis nok i sig selv når det handler om komfort på vandreturen eller skiferien. Har du ikke fået et par gode sokker eller strømper på, kan du risikere store gener og måske endda vabler på fødderne.

Specielt når vi snakker skiferie er det en absolut nødvendighed at have nogle gode skisokker på, som hjælper med at gøre det behageligt at have skistøvlerne på. Skistøvler har en stiv form, som gør at du er låst fast i støvlen, og ovenikøbet låst fast i en lidt akavet stilling når du ikke har skiene på. Det er med til at øge risikoen for tryk og gener på steder kun skistrømper kan være med til at afhjælpe.

Når du skal finde skistrømper til dine børn, er det vigtigste at de er lange nok, så de går op over støvlekanten. Dernæst er det vigtigt de er i et blødt materiale som ikke irritere huden.
Skistrømper skal have god svedtransporterende effekt, så de kan lede varmen væk fra fødderne.

Ligesom meget andet skitøj fås strømperne til dine børn også i forskellige tykkelser og i forskellige materialer. Der kan være forskel på hvor varme skisokkerne er, så du kan altid finde nogle strømper som passer til vejret.