Sigma Sport opladeren med micro USB-kabel er til opladning af batteri. Opladeren virker til Roadster og Sportster, og er af god kvalitet, som du kan have med på farten. Dette vil sige, at du hurtigt kan stå med funktionelle p…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Sigma Sport opladeren med micro USB-kabel er til opladning af batteri. Opladeren virker til Roadster og Sportster, og er af god kvalitet, som du kan have med på farten. Dette vil sige, at du hurtigt kan stå med funktionelle produkter igen.

Anvendelse
Denne oplader er kompatibel med både Roadster- og Sportster-modellen fra Sigma. De to forlygter er af topkvalitet, ligesom denne oplader er af god kvalitet.

Specifikationer

  • Hoved til oplader medfølger
  • USB kabel medfølger

Kvalitetsniveau
Forlygter af topkvalitet kræver et batteri af topkvalitet. På begge modeller er levetiden på batteriet højt, men det kræver en opladning i ny og næ. Med denne Sigma Sport oplader får du en oplader, du altid kan regne med. Opladeren er beregnet til, at du kan have den med dig på farten, og gør det muligt for dig at lade din forlygte op, hvor du end ønsker det.

Vedligeholdelse
Alle opladere kan blive slidte, hvis de ikke bliver passet ordentligt på. Denne Sigma Sport oplader er beregnet til, at du kan have den med rundt. Derfor er det vigtigt, at du husker at pakke opladeren pænt sammen efter endt brug.

EAN: 4016224185528

Ingen anmeldelser af dette produkt.