Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Når du er på farten på din cykel, er det vigtigt at det værktøj du har med fylder og vejer mindst muligt. Derfor er dette miniværktøj fra PRO det helt rigtige valg med sine 15 funkt…
Læs mere
Vejl.: 259,00
DKK 219,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Når du er på farten på din cykel, er det vigtigt at det værktøj du har med fylder og vejer mindst muligt. Derfor er dette miniværktøj fra PRO det helt rigtige valg med sine 15 funktioner. Dette lille multiværktøj gør dig i stand til at klare de mest almindelige opgaver på din cykeltur. Multitoolet indeholder bl.a. kæde-adskiller, nøgle, unbrako-nøgler, stjerneskruetrækker og Torx.

Anvendelse
Med dette multiværktøj kan du have en stor del af din værktøjskasse med i lommen, når du begiver dig ud på din landevejscykel, mountainbike eller trekking bike. Med værktøjet kan du i en håndevending f.eks.  justere sadel, frempind, styr, forskifter, bagskifter, bremser, eger/nipler og kæder, og så er den naturligvis udstyret med en dåseåbner til de obligatoriske pauser.

Specifikationer

  • Mini Tool 15 Functions
  • Unbrako nøgler i størrelse 2 - 2,5 - 3 - 4 - 5 - 6 og 8 mm
  • Torx T10 og T25
  • Skruetrækker med kryds kærv
  • Kædeværktøj som passer til fra 5 og op til 12 gears kæder (Passer ikke til Campagnolo 11 gears kæde)
  • Materialer: Aluminiums holder samt stål værktøj
  • To nippelnøgler i størrelsen 3,6 - 3,75 - 4,0 - 4,4 mm

Kvalitetsniveau
Pro er kendt for deres gode kvalitet og pålidelighed samt det lækre design. Firmaet laver en række produkter der henvender sig til alle lige fra amatører til professionelle.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.