Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Her får du en speciel Schwalbe Procore slange der skal benyttes i Schwalbes nye smarte Procore dæksystem til tubeless mountainbike-dæk. Slangen monteres inde i det særlige Procore inderdæk, der k…
Læs mere
Vejl.: 149,00
DKK 149,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 20
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Her får du en speciel Schwalbe Procore slange der skal benyttes i Schwalbes nye smarte Procore dæksystem til tubeless mountainbike-dæk. Slangen monteres inde i det særlige Procore inderdæk, der kan findes blandt de anbefalede produkter til denne vare. Blandt fordelene ved at opgradere til Procore-systemet er først og fremmest den øgede køreglæde, når du cykler. Men lige så vigtigt er det forbedrede grip du får, og den nedsatte risiko for snakebite.

Anvendelse
Denne Schwalbe Procore-slange monteres i inderdækket i dit Procore-system. Med den specielle slange, inderdækket og et slangefrit yderdæk bliver du i stand til at køre med et ekstremt lavt dæktryk på mellem 0,8 og 1,5 bar. Det giver dig et meget bedre grip og en minimal risiko for snakebite. Desuden optimeres  dine præstationer. Bemærk at denne vare kun indeholder specialslangen.

Specifikationer

  • Schwalbe Procore specialslange i str. 27,5"
  • Bestående af et stk slange
  • Type: Luftkammer to

Montering
Se under video hvor der vises en monteringsvejledning samt en video der viser fordelene ved brug af Procore fra Schwalbe.

Vedligeholdelse
Denne slange kræver ingen særlig vedligeholdelse sammenlignet med almindelige slanger.

Ingen anmeldelser af dette produkt.