Dette Road Tube Kit fra Orange Seal giver dig det du skal bruge for at undgå punkteringer på din racercykel. Der medfølger to slanger, med RVC-ventiler, påfyldningssystem, RVC-værktøj og en flaske Endurance Sealant.  Anvende…
Læs mere
Vejl.: 329,00
DKK 269,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Dette Road Tube Kit fra Orange Seal giver dig det du skal bruge for at undgå punkteringer på din racercykel. Der medfølger to slanger, med RVC-ventiler, påfyldningssystem, RVC-værktøj og en flaske Endurance Sealant. 

Anvendelse
Regular forseglingsvæsken kan lappe punkteringer op til 6,3 mm i diameteren i både varierende temperaturer og i varierende højder.  Regular er den forseglingsvæske, der lapper bedst, men kræver hurtigst genopfyldning. Der går 30-45 dage, før dækkene skal genopfyldes. Forsegligsvæsken gør levetiden af dine dæk længere, og gør, at der er længere mellem punkteringerne. Til denne flaske medfølger et påfyldningssystem.

Specifikationer

  • Slanger: 48 mm 700-18x23c
  • Regular Sealant: 118 ml.
  • RVC værktøj
  • Medfølgende påfyldningssystem
  • Miljøvenlig

Kvalitetsniveau
Orange Seal er et amerikansk mærke, som er stormet frem, og dette med rette. De leverer produkter, der holder, hvad de lover, og tubeless-systemet er nemt og overskueligt.

EAN: 713757584319

Ingen anmeldelser af dette produkt.