Med denne Trace 2 MTB cykelsko fra Sidi, vil du opleve en virkelig god komfort til din fødder. Skoen er betrukket med et 3-lags Politex overdel, som har virkelig gode egenskaber, hvad angår holdbarhden af farven, tekstilets f…
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne Trace 2 MTB cykelsko fra Sidi, vil du opleve en virkelig god komfort til din fødder. Skoen er betrukket med et 3-lags Politex overdel, som har virkelig gode egenskaber, hvad angår holdbarhden af farven, tekstilets fleksibilitet og slidstyrke. Sålen er produceret i RS17 nylon, som er et stærkt produkt, som samtidig giver en god stabilitet når du træder i pedalerne.

Anvendelse
Denne Trace 2 model fra Sidi lukkes via en Techno 3 drejespænde, samt 2 brede velcroremme. Med denne løsning får du mulighed for at opnå milimeter-præcision når skoen lukkes og dermed mulighed for at opnå den bedst mulige komfort omkring foden. Modellen er egnet til brug med SPD, Crankbrother, Look S-track klamper mm. og er desuden med udskifte for-sål i tilfælde i slid. 
Trace 2 findes både i en bred og smal udgave.

Specifikationer

  • Sidi Cykelsko til MTB
  • Model: Sidi Trace 2
  • Farve: Sort
  • Findes i almindelig og bred udgave
  • Lukkes via drejespænde (Techno 3) og velcro
  • Passer til følgende klamper: SPD, Crankbrother, Look S-track m.m. 
  • Sål: RS17 sål i stærkt nylon
  • Forreste del af sålen er udskiftelig
  • Smal omkring hæl og forfoden

Kvalitetsniveau
Sidi har traditionerne og værdierne i orden  og udvikler cykelsko i absolut topklasse. Sidi vægter komfort og funktionalitet meget højt - for kun på den måde kan de sikre, både amatører og proff-ryttere, har forudsætningerne for at kunne præstere på et højt niveau. En cykelsko fra Sidi er altid produceret i lækre materialer med solide teknologier. 

Vedligeholdelse
Vi anbefaler altid at du måler din fod inden du køber et par cykelsko, da størrelserne kan variere en del. Det er virgtigt at finde den helt rigtige størrelse, da dette vil fremme din præstation på cyklen og er afgørende for din komfort. Dette gøres ved, at man måler fra hæl til storetå, hvorefter man finder den rette størrelse i den nedenstående tabel. Man bør bemærke, at man tit ender med at købe en større størrelse i cykelsko end normalt. Man bør måle begge fødder, da der ofte kan opstå forskelle i forhold til længder og bredde i fødder. Under opmålingen bør du have vægten ligeligt fordelt på begge fødder, og derefter tilsætte 5 mm. til din måling. 

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

Tilgængelige varianter

45 - bred model, 48 - bred model

Ingen anmeldelser af dette produkt.