Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her bliver solide specifikationer blandet med et flot og stilrent design således, at man nemt og komfortabelt kan forbedre sin præstation på sin MTB ude i den strenge natur. Cykelskoene er lavet med adskilli…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her bliver solide specifikationer blandet med et flot og stilrent design således, at man nemt og komfortabelt kan forbedre sin præstation på sin MTB ude i den strenge natur. Cykelskoene er lavet med adskillige lag fra robuste lag, der kan skabe et rum for stabilitet og styrke. En stor komfort bliver først etableret ved et blødt lukkesystem over vristen hvorledes, at trykket kan blive fordelt lige over for en tæt og optimal pasform. Denne justering efter fodens anatomi bliver videreført med velcrostropper og et Tecno-3 System, der lader dig justere til en optimal pasform, blot vha. et tryk.

En forstærket hæl er også et tilfælde i designet ved denne cykelsko, hvor den stive og holdbare konstruktion kan hjælpe på en bedre kraftoverførsel. Dette kan blive ført videre med den særegne søl i cykelskoen. Sålen kan spille en stor rolle i fordelingen af mudderet, stabiliteten og en stor stivhed. Dette sker ved en konstruktion i nylon med indlæg af polyuretan, hvilket også holder cykelskoen nede i en lav vægt.

Anvendelse
Trace fra Sidi viser solide attributter med sit design, hvorpå oplevelsen på din MTB kan blive en bedre og mere optimal oplevelse. Cykelskoene er lavet specifikt til brug på din MTB, hvor alle specifikationer peger hen på en bedre oplevelse. Cykelskoene kan også benyttes efterfølgende en endt cykeltur, da indlæggene lader dig gøre dette.

Specifikationer

  • MTB
  • Ydersål: Politex
  • Sål: MTB SR17 sål
  • Soft Instep-3 System
  • Sidi hælkap
  • Specifikt lavet til kvinder

Kvalitetsniveau
Sidi har i mange år haft formlen for, hvordan man bedst udvikler produkter med en stor tradition og stærke værdier. Dette har skaffet produkterne en stor portion af komfort og funktionalitet således, der er givet af solide materialer og nytænkende teknologier. Dette har givet dem en solid plads på det internationale marked, hvor talrige amatører og professionelle er en del af brugerne.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man husker at tørre cykelskoene over med en fugtig klud, når de bliver udsat for skidt og snavs.

Finde den rette størrelse
Det er altid bedst at have den rette størrelse i sine cykelsko, så fødderne bliver mødt med de bedste rammer under cykelturen. Man bør derfor måle begge sine fødder med vægten ligeligt fordelt på begge fødder, hvilket vil give den mest optimale opmåling. Derefter skal man blot kigge på den nedenstående tabel og finde den matchende størrelse. Det skal nu bemærkes, at man normalt bruger en større størrelse i cykelsko, end man nu almindeligvis ville.

Vi oplyser om, at den nedenstående størrelsesguide kun er vejledende, da der kan opstå forskelle i bredde og længder, alt fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.