Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Beklædt med gode specifikationer og kvalitetsstempler, er denne cykelsko det oplagt valg, når du skal give den maksimale præstation på din MTB. Cykelskoene er lavet med en sublim yderså, der har …
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Beklædt med gode specifikationer og kvalitetsstempler, er denne cykelsko det oplagt valg, når du skal give den maksimale præstation på din MTB. Cykelskoene er lavet med en sublim yderså, der har kombineret flere lag af robuste materialer, der kan give en vis styrke og holdbarhed til cykelskoen. Vristen er blevet tilgodeset med et lukkesystem, der efter anatomiske forbehold, fordeler trykket lige hele vejen over for en tæt og stram pasform. Denne tætte pasform bliver også givet med velcrostropper og et Tecno-3 System, hvor den sidste og essentielle justering kan foregå, blot vha. et tryk på et knappesystem.

En forstærket hæl kan give et bedre stivhed og stabilitet, hvilket kan sørge for en større kraftoverførsel og holdbarhed. Dette er tilfældet ved designet af denne cykelsko, hvor sålen også spiller en stor rolle for kraftoverførslen. Sålen fordeler mudder og giver et godt greb med sin kronstruktion af nylon og indlæg af polyuretan. Dermed bliver den rette stabilitet givet cykelskoen, der samtidig også bliver holdt nede i en lav vægt.

Anvendelse
Trace fra Sidi løfter et højt niveau med sine specifiaktioner, der gør det nemt og komfortabel at skulle være ude i naturen med sin MTB. Cykelskoene er lavet specifikt til brug på MTB og efter en kvindens anatomiske behov til foden. Cykelskoene kan også benyttes efter endt kørsel, da indlæggene lægger op til sådan en øvelse.

Specifikationer

  • MTB
  • Ydersål: Politex
  • Sål: MTB SR17 sål
  • Soft Instep-3 System
  • Sidi hælkap
  • Specifikt lavet til kvinder

Kvalitetsniveau
Sidi har i mange omgange vist, at de er yderst optimale med en baggrund i traditioner og stærke værdier. Dette har givet produkterne en stor sans af komfort og funktionalitet, der bliver givet videre vha. brug af solide materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor både amatører og professionelle benytter sig af produkterne. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sidi, hvor den enkelte kundes behov er i fokus.

Vedligeholdelse
En vedligeholdelse af denne kan blot foregå, at man tørrer cykelskoene over med en fugtig klud, når de bliver udsat for skidt og snavs.

Finde den rette størrelse
Det kan være en vigtig ting, at skulle finde den korrekte størrelse, når man skal finde de perfekte cykelsko. Dette kan foregå ved, at man måler begge sine fødder med vægten ligeligt fordelt på begge fødder for en optimal opmåling. Derefter kan man nemt finde den matchende størrelse i tabellen nedenunder. Det skal dog bemærkes, at man bruger en større størrelse ved cykelsko, end man almindeligvis ville gøre.

Vi oplyser desuden om, at den nedenstående størrelsesguide blot er vejledende, da der kan opstå forskelle i bredde og længder blandt personer.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.