Robuste og alsidige cykelsko bliver her præsenteret fra Sidi således, at man kan klare naturens strabadser og krav. Cykelskoene er lavet med en overflade af mikrofiber, der både skaber en stor åndbarhed, men også tilbyder en …
Læs mere
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Robuste og alsidige cykelsko bliver her præsenteret fra Sidi således, at man kan klare naturens strabadser og krav. Cykelskoene er lavet med en overflade af mikrofiber, der både skaber en stor åndbarhed, men også tilbyder en stor holdbarhed og slidstærke tendenser til selve MTB-skoen. Cykelskoene er udstyret med et Soft Instep Closure System 4, der gør komforten stor hos vristen og sørger for et lige pres hele vejen over. Dette tryk i pasformen, kan nemt og komfortabelt indstilles efter behov med Single Tecno-3 Push System, hvor symmetrisk mekanisme kan gøre arbejdet for brugeren med blot et tryk på knappen.

Både gummitå og en forstærket hæl er også med til at skabe denne store komfort i cykelskoen, hvor naturens strabadser bare kan komme an. Sålen er helt speciel ved denne cykelsko, hvor 100 gram er blevet smidt i processen, helt uden at gøre noget ved styrken eller holdbarheden. Den alsidige sål i carbon gør det nemt at skulle træde skoene i pedalerne, da både trædeflader og klampeflader nemt og hurtigt kan udskiftes. Det skaber derfor en stor kompatibilitet til cykelskoene.

Anvendelse
Dragon 5 SRS fra Sidi giver sublime muligheder for en optimal komfort til fødderne, hvor kraftoverførslen i pedalerne kan optimeres. Cykelskoene er lavet til at kunne være funktionelle på en MTB under naturens strenge krav. Cykelskoene løsnes og justeres blot ved hjælp af at trykke på de funktionelle knappesystemer på skoene. Trædeflader og klampeflader kan desuden nemt udskiftes, hvis de bliver udsat for for megen slid.

Specifikationer

  • MTB-sko
  • Ydersål: Microfiber Techpro Matt
  • Sål: MTB SRS Carbon-Ground Sål
  • Soft Instep Closure System 4
  • Single Tecno-3 Push System
  • Gummitå
  • Sidi hælkap
  • Bemærk at klamper skal tilkøbes

Kvalitetsniveau
Sidi har i mange år været et førende mærke, når det handler om cykelsko og systemer. Dette kommer fra en lang tradition af værdier og traditioner i firmaet, der peger hen på produkter der emmer af komfort og funktionalitet. Dette bliver defineret af solide materialer og teknologier, der kan leve op til høje præstationsniveauer blandt amatører og professionelle. Dette har desuden også tilbudt dem en solid plads på det internationale marked, hvor den enkelte kunde bliver tilset til fulde.

Vedligeholdelse
Disse smarte cykelsko kan blot tørres over med en fugtig klud ved skidt og snavs.

Find den rette størrelse
Dette er essentielt, når du skal have dine cykelsko. Denne rette størrelse findes vha. at du måler dine fødder fra hæl til tå, og derefter finder den rette størrelse i den nedenstående størrelsesguide. Det skal bemærkes, at man oftest benytter sig af en større størrelse ved cykelsko, end man normalvis ville bruge. Det bør ske ved, at man måler begge fødder, da der tit kan opstå forskelle i fødderne i forhold til længde og bredde. Selve målingen bør ske under de forhold, at man måler med vægten ligeligt fordelt på begge fødder, hvorefter man kan tilsætte 5 mm. til den gængse måling.

Vi vil gerne huske kunden på, at den nedenstående tabel blot er vejledende, bredde og længde kan være forskelligt fra person til person.

Vejledende størrelsesguide

EU-størrelser I centimeter
36 23.5 
37 24
38 24.5
39 25
40 25.5
41 26
42 26.5
43 27
44 27.5
45 28
46 28.5
47 29
48 29.5
Ingen anmeldelser af dette produkt.