Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Denne Shimano herre cykelsko er en komfortabel og funktionel cykelsko til brug on-road samt off-road. For at opnå et reduceret energitab på de lange cykelture, er denne sko designet med Shimano Dynalast teknologi.…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Denne Shimano herre cykelsko er en komfortabel og funktionel cykelsko til brug on-road samt off-road. For at opnå et reduceret energitab på de lange cykelture, er denne sko designet med Shimano Dynalast teknologi. Teknologien forbedrer ydeevnen og reducerer energitabet. Sammen med den kulfiberforstærket mellemsål øges stivheden og vægten reduceres. Skoens lukkesystem er med snøre og mini power strop, denne kombination gør at skoen er perfekt både under cykling og når man ikke cykler. Skoen har en ekstraordinær ydeevne og holdbarhed. Overdelen er i fleksibelt syntetisk læder med perforeret udluftning, som giver en overlegen pasform. Ydersålen er med Michelin gummi, som giver høj trækkraft og stor slidstyrke. 

Cykelskoen er kompatibel med klik pedaler, som vil være den bedste kombination for denne cykelsko. Letvægts mellemsål som er kulfiberforstærket som gør den stiv.

Anvendelse
Denne cykelsko er designet som en herre sko og til anvendelse sammen med XC, off-road, mountainbike og trail. Cykelsko skal anvendes sammen med klik pedaler således at optimal ydelse opnås. Cykelskoens bund er af Michelin gummi, som giver høj trækkraft, stor slidstyrke og derfor er den særdeles velegnet til at gå rundt i efter cykling eller når der holdes pause.

Specifikationer

 • XC, Off-road, MTB eller trail cykelsko herre
 • Designet til klik pedaler
 • Overdel er i et fleksibelt syntetisk læder
 • Snøre og mini power strap lukning
 • Lukningsformen giver høj kraftoverførsel
 • Ydersål er i Michelin gummi
 • Forberedt til spikes - 2 stk under hver sko er muligt
 • Mellemsål: Letvægts kulfiberforstærket og stiv
 • Dynalast teknologi
 • Vægt: 301 gram (Str. 42)
 • Farve: Sort
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer)

Kvalitetsniveau
Med et produkt fra Shimano kan du være sikker på at få et produkt, hvor kvalitet er i højsæde. Det er et high-end produkt, som de fleste cykelnørder sukker efter. 

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hele og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden, så vægten sidder korrekt, og ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse.

Nedenstående tabel er vejledende og udarbejdet af Shimano. Grundet forskel i bredde på fødder, kan der være afvigelser i forhold til tabellen, også selvom du har valgt den korrekte størrelsen ud fra målene.

Størrelsesguide herre

Str 38 24 cm
Str 39 24,6 cm
Str 40 25,2 cm
Str 41 25,9 cm
Str 42 26,6 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Str 48 30,5 cm
Str 49 31 cm
Str 50 31,6 cm
Ingen anmeldelser af dette produkt.