Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
ME300 Enduro er navnet på denne cykelsko til herre. Cykelskoen er fra Shimano og er designet til Off-road, MTB og Trail. Cykelsko er yderst funktionel og har en høj ydeevne, både på cyklen men og…
Læs mere
Delvis på lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

ME300 Enduro er navnet på denne cykelsko til herre. Cykelskoen er fra Shimano og er designet til Off-road, MTB og Trail. Cykelsko er yderst funktionel og har en høj ydeevne, både på cyklen men også når man blot går rundt i dem. Overdelen er i syntetisk læder med cross x-strap, hvilket giver en bedre lukning samt fordeling at trykket mod vristen og højere ydelse under cykling. Cykelskoen er kompatibel med klik system, men kan også anvendes sammen med platform pedaler hvis man ikke ønsker at være fastspændt til pedalerne og stadigvæk gerne vil have en sko der giver en høj ydeevne. Skoens lukkesystem er to velcrostropper og en micro spænde. Indersålen er af typen cushion, som er stødabsorberende og ydersålen er en gummisål, som er slidstærk og giver fremragende gå effekt. Mellemsålen er en forstærket mellemsål af glasfiber, som giver større kraftoverførsel under cykling. Cykelskoen er desuden med TORBAl teknologi, som gør at skoen kan twiste under cykling og give en mere naturlig følelse.

Anvendelse
Denne cykelsko fra Shimano er designet til mænd. Den anvendes til off-road, mountainbike og trail. Cykelskoen skal anvendes sammen med klik pedaler således at optimal ydelse opnås. Er man utryg ved at være fastspændt, så anbefaler vi at bruge denne cykelsko sammen med platform pedaler. Cykelskoens bund er af gummi og derfor er den særdeles velegnet til at gå rundt i efter cykling eller når der holdes pause.

Specifikationer

 • Off-road, MTB eller trail cykelsko herre
 • Velegnet til klik pedaler samt platform pedaler
 • Overdel er i syntetisk læder
 • To velro lukninger og en micro spænde
 • Cross X-strap for bedre kraftoverførsel
 • Ydersål er i gummi
 • Indersål i Cushion som er stødabsorberende
 • Forberedt til spikes - 2 stk under hver sko er muligt
 • Mellemsål: Glasfiber forstærket
 • Torbal teknologi
 • Vægt: 381 gram (Str. 42)
 • Farve: Sort/Hvid
 • BEMÆRK: Klamper købes separat (se relaterede varer)

Kvalitetsniveau
Med et produkt fra Shimano kan du være sikker på at få et produkt, hvor kvalitet er i højsæde. Det er et high-end produkt, som de fleste cykelnørder sukker efter. 

Find den rigtige størrelse
Det er vigtigt at du vælger den rette størrelse, når du skal købe cykelsko. Derfor skal du måle din fod fra hele og frem til den længste tå, og herefter finde din rette størrelse i tabellen herunder. Det er meget normalt, at man skal bruge cykelsko i et nummer større end almindelige sko. Vi anbefaler, at man måler begge fødder, da der ofte kan være forskel på dem. Sørg få at du er i stående position, når du måler foden, så vægten sidder korrekt, og ydermere bør du lægge omkring 5 mm. ekstra til målet, for at få den korrekte størrelse.

Nedenstående tabel er vejledende og udarbejdet af Shimano. Grundet forskel i bredde på fødder, kan der være afvigelser i forhold til tabellen, også selvom du har valgt den korrekte størrelsen ud fra målene.

Størrelsesguide herre

Str 36 22,6 cm
Str 37 23 cm
Str 38 24 cm
Str 39 24,6 cm
Str 40 25,2 cm
Str 41 25,9 cm
Str 42 26,6 cm
Str 43 27,2 cm
Str 44 28 cm
Str 45 28,6 cm
Str 46 29,3 cm 
Str 47 30 cm
Str 48 30,5 cm
Str 49 31 cm
Str 50 31,6 cm
Str 51 32,1 cm
Str 52 32,7 cm
31-07-2018
Super super sko. Så god komfort. Absolut de bedste cykelsko jeg har haft og til prisen.
03-07-2018