Din sikkerhed og komfort kommer ikke til at blive sat på prøve ved beklædning af denne cykelhjelm, der helt sumblimt har kombineret disse to begreber. Cykelhjelmen er lavet med en god In-mold konstruktion, hvor der er sket en…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Din sikkerhed og komfort kommer ikke til at blive sat på prøve ved beklædning af denne cykelhjelm, der helt sumblimt har kombineret disse to begreber. Cykelhjelmen er lavet med en god In-mold konstruktion, hvor der er sket en sammenstøbning mellem den hårde yderskal og den robuste EPS-Liner i inderskallen. Herved kan der ske en robust beskyttelse mod eventuelle stød og slag ved styrt, hvor slaget kan blive fordelt over hele hjelmen til MTB. Denne beskyttelse bliver desuden suppleret med MIPS, der har integreret et bur i inderskallen, så man formindsker risikoen for vrid i hovedet, ved at lade det dreje under styrt

Denne cykelhjelmen kan stå på skud for sit niveau af komfort, der giver et ventileret og tempereret hoved med DOV ventilationssystem, der er blevet testet med en digital ventilationssimulation med forskellige styrker. Du kan derved holde hovedet koldt under træning og konkurrence. Dette bliver suppleret med en ydeligere ventilationskanal foran, der bridrager med kold luft til de mest nødvendige steder foran på hovedet således, at dette også kan have en åndbar fornemmelse. Denne store komfort sker desuden helt uden, at der slækkes på sikkerheden i designet.

Anvendelse
Dissenter MIPS cykelhjelm fra Sweet Protection giver den rette kombination mellem sikkerhed og komfort med sine specifikationer, så man nemt kan klare strabadserne i det hårde terræn. Cykelhjelmen er specielt udviklet brug på MTB, Trail og Enduro, hvor specifikationerne kan komme til fulde. En optimal pasform kan også opnås med brug af en drejeknap bagpå, der gør det nemmere at skulle justere i bredde og højde. Denne finde justering bliver desuden hjulpet godt på vej af Comfort Pads, der lader hovedet have en blød og komfortabel fornemmelse hele vejen igennem.

Specifikationer

 • Polycarbonat mono shell
 • In-mold konstruktion
 • EPS-Liner
 • MIPS
 • OCCIGRIP turndial
 • DOV ventilation
 • Comfort Pads
 • STACC ventilation
 • Vægt: 300 gram
 • Certifikationer: CE EN 1078, CPSC 1203
 • Farve: Blå

Kvalitetsniveau
Sweet Protection giver et ambitiøst bud på, hvordan optige produkter til et højt præstationsniveau i sporten bør se ud. Dette kommer til udtryk med brug af komfort og funktionalitet i produkterne, der er defineret af solide materialer og innovative teknologier. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor den enkelte kunde kan føle sig i centrum for det respektive design. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et mærke, der lader kunden have frihed til sjov og spas.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler kun, at man tørrer cykelhjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi kan derimod ikke anbefale, at man bruger stærke rengøringsmidler i denne proces, da dette kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse XS/S S/M M/L L/XL
Centimeter 50 - 53 cm 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 19.68 - 20.85" 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"

Tilgængelige varianter

L/XL


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.