Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Her bliver der givet en cykelhjelm, der med lethed giver en vis komfort og beskyttelse under kørsel på lidt mere ujævne underlag. Cykelhjelmen er kommet til verden igennem en solid In-mold konstruktion, der…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Her bliver der givet en cykelhjelm, der med lethed giver en vis komfort og beskyttelse under kørsel på lidt mere ujævne underlag. Cykelhjelmen er kommet til verden igennem en solid In-mold konstruktion, der samler fokus omkring en sammenstøbning af inder- og yderskallen således, at en lav vægt bliver kombineret med en robust beskyttelse mod eventuelle stød og slag ved styrt. En EPS-Liner i inderskallen sørger desuden for, at slaget bliver fordelt udover hele cykelhjelmen.

Komfort er også en stor ting i denne cykelhjelm, hvor den rette ventilation bliver givet til hovedet med strategiske ventilationskanaler. Disse er blevet digitalt testet med forskellige styrker og hastigheder således, at man kan have en klarhed om funktionaliteten. Denne bliver støttet op af STACC ventilationskanal på forsiden af hovedet, hvor en ventilationskanal giver ventilation og åndbarhed til de mest nødvendige dele af hovedet. Dermed kan du have en ventilerende og tempereret følelse til hovedet under hele turen, så du kan holde hovedet koldt.

Anvendelse
Dissenter MTB hjelm fra Sweet Protection beriger dig med en beskyttende cykelhjelm, hvor et højt niveau af beskyttelse bliver kombineret med en stor komfort. Cykelhjelmen er specielt henvendt til brug på ujævnt underlag, hvor den vil være god til MTB, Trail og Enduro med sine specifikationer. Cykelhjelmen kan nemt indstilles til en optimal pasform med OCCIGRIP drejeknap, hvor der hurtigt kan justeres i bredde og højde. Dette bliver desuden hjulpet af indbyggede Comfort Pads, der behageligt støtter hovedet hele vejen igennem.

Specifikationer

  • Polycarbonat mono shell
  • In-mold konstruktion
  • EPS-Liner
  • OCCIGRIP turndial
  • DOV ventilation
  • Comfort Pads
  • STACC ventilation
  • Vægt: 300 gram
  • Certifikationer: CE EN 1078, CPSC 1203
  • Farve: Matrød

Kvalitetsniveau
Sweet Protection har gjort sin store passion for kvalitetsprodukter og sport til en levevej, hvilket let ses i produkterne. Her er komfort og funktionalitet prioriteret højt med brug af solide materialer og nytænkende teknologier, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor den enkelte kunde kan føle sig tryg i centrum for de enkelte designs. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der giver frihed til leg og sjov.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man tørrer cykelhjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog anbefaler vi ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til dette. Dette kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.