Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
En cykeltur ude i det ujævne terræn kræver oftest en robust cykelhjelm, der med en vis lethed kan give beskyttelse til hovedet. Her er denne cykelhjelm yderst optimal med sine specifikationer. Denne cykelhje…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

En cykeltur ude i det ujævne terræn kræver oftest en robust cykelhjelm, der med en vis lethed kan give beskyttelse til hovedet. Her er denne cykelhjelm yderst optimal med sine specifikationer. Denne cykelhjelm er lavet med brug af en In-mold konstruktion, der støber cykelhjelmen sammen med den robuste EPS-Liner hvorledes, at slaget ved et eventuelt styrt kan fordeles over hele cykelhjelmen. Dermed kan man få en robust beskyttelse cykelhjelmen, hvor konstruktionen samtidig holder cykelhjelmen nede i vægt.

Komfort er en vigtig del af denne cyeklhjelm, hvor man digitalt har testet kanalerne til ventilation således man er sikker på, at den giver den rette støtte og komfort til hovedet. Dermed kan have en tempereret og ventilerende fornemmelse til hovedet igennem hele cykelturen. Her kommer en ventilationskanal foran også til at spille en stor rolle, da den forsyner de mest nødvendige dele af hovedet med luft og ventilation således, at du kan tænke klart. Dette er dog uden, at det komfortable design går udover den robuste beskyttelse.

Anvendelse
Dissenter fra Sweet Protection giver dig nøjagtig den beskyttelse, du har brug ude i det ujævne underlag. Cykelhjelmen er nemt anvendelig til MTB, Trail og Enduro, hvor den sublime kombination af beskyttelse, lav vægt og stor komfort kommer til virke. Cykelhjelmen er også nem at tilpasse til en optimal pasform med en drejeknap bagpå cykelhjelmen, hvor der kan justeres i bredde og højde. Dette bliver desuden hjulpet godt på vej af Comfort Pads, der holder hovedet behageligt igennem hele cykelturen.

Specifikationer

  • Polycarbonat mono shell
  • In-mold konstruktion
  • EPS-Liner
  • OCCIGRIP turndial
  • DOV ventilation
  • Comfort Pads
  • STACC ventilation
  • Vægt: 300 gram
  • Certifikationer: CE EN 1078, CPSC 1203
  • Farve: Grøn

Kvalitetsniveau
Sweet Protection viser en solid vej frem med deres produkter, hvor deres værdier i den grad afspejles. Her bliver komfort og funktionalitet højt prioriteret således, at man ikke skal blive holdt tilbage af sine produkter i forhold til sin præstation. Denne produktion er defineret af solide materialer og innovative teknologier, der kan give det rette niveau til amatører og professionelle. Dette har givet dem en dominerende plads på det internationale marked, hvor den enkelte kunde kan føle sig i centrum for et design. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et firma, der giver en stor frihed til kunden.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man tørrer cykelhjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog bør man ikke bruge stærke rengøringsmidler til dette, da det kan ende med at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.