Fremragende specifikationer bliver her kombineret i forsøget på, at give en følelse af sikkerhed og komfort til hovedet, hvor de anatomiske beføjelser nøje bliver fulgt. Sikkerheden bliver givet ved, at man brugt en sammenstø…
Læs mere
Størrelsesguide til cykelhjelme
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Fremragende specifikationer bliver her kombineret i forsøget på, at give en følelse af sikkerhed og komfort til hovedet, hvor de anatomiske beføjelser nøje bliver fulgt. Sikkerheden bliver givet ved, at man brugt en sammenstøbende In-mold konstruktion af fem dele, hvor forskellige tykkelser og geometriske former giver en strategisk og robust beskyttelse mod stød og slag under eventuelle styrt. Denne fine konstruktion bliver forstærket af en sammenstøbning med indersiden med EPS-liner, der kan hjælpe med at fordele slaget og stødet over hele hovedet. Dog kan man ikke komme uden om, at en stor beskyttelse også ligger i MIPS, der vha. et bur integreret i cykelhjelmen, mindsker risikoen for vrid under eventuelle styrt.

Komfort er givet en dominerende plads i designet af denne cykelhjelm, hvor specielt ventilationen i form af et DOV ventilationssystem slår an. Her bliver en digital ventilationssimulation givende således, at ventilationskanalerne giver en mere naturlig og behagelig gennemstrømning af luft til hovedet. Dermed kan hovedet holdes koldt under hele cykelturen med en ventilerende og tempereret effekt. Dog er denne ventilation ikke ene, da en ventilationskanal oppe foran med STACC ventilationskanal giver anledning til, at de mest nødvendige zoner også får den rette åndbarhed. Dette er dog uden, at der bliver skruet ned for niveauet af sikkerhed i cykelhjelmen.

Anvendelse
Bushwhacker II MIPS cykelhjelm fra Sweet Protection får dig op på det rette niveau i forhold til komfort og sikkerhed, med et ekstra fokus på hovedets anatomiske behov. Cykelhjelmen henvender sig til brug på de ujævne underlag, herunder brug på MTB, Trail og Enduro, hvor sikkerheden bliver en del af oplevelsen. En god pasform kan også fås med denne cykelhjelm, hvor en drejeknap kan hjælpe med at justere i bredde og højde således, at man får den bedste pasform. Dette bliver også hjulpet på vej af Comfort Pads, hvor hovedet kan blive holdt behageligt igennem hele cykelturen.

Specifikationer

 • 5-Piece Shell Construction Carbon
 • In-mold Carbon konstruktion
 • EPS-Liner
 • OCCIGRIP turndial
 • MIPS
 • DOV ventilation
 • Comfort Pads
 • STACC ventilation
 • Vægt: 360 gram
 • Certifikationer:
  • CE EN 1078
  • CPSC 1203
 • Farve: Matsort

Kvalitetsniveau
Sweet Protection er mærket, hvor deres store passion for kvalitet og sport skinner igennem i produktionen af deres produkter. Her er komfort og funktionalitet essentielt for et højt kvalitetsniveau, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Dette sker igennem brug af solide materialer og innovative teknologier, der har grobund i firmaets filosofi om, at man ikke skal kunne blive hindret af sit udstyr. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sweet Protection.

Vedligeholdelse
En hurtig vedligeholdelse kan ske ved, at man bruger tid på at tage en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog kan vi ikke anbefale, at man benytter sig af stærke rengøringsmidler til dette, da det vil komme til at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"

Tilgængelige varianter

S/M, M/L, L/XL


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedets omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.