Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Komfort og sikkerhed kan blive kombineret til en større og mere servicerende virkelighed med denne cykelhjelm, hvor hovedets anatomiske beføjelser er taget til efterretning. Cykelhjelmen er konstrueret flot samm…
Læs mere
Ikke på lager
Forventet: N/A - Få mail ved hjemkomst
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Komfort og sikkerhed kan blive kombineret til en større og mere servicerende virkelighed med denne cykelhjelm, hvor hovedets anatomiske beføjelser er taget til efterretning. Cykelhjelmen er konstrueret flot sammen i et med en In-mold konstruktion af fem dele, hvor forskellige tykkelser og geometriske former er blevet brugt til at opnå en mere stratagisk og robust beskyttelse af hovedet under eventuelle stød og slag. Denne konstruktion er kombineret med en EPS-liner, hvor slaget kan fordeles og hele hovedet med den kompakte materialeblanding. Derudover kan man også nævne MIPS som en del af den store sikkerhed, da den skaber tryghed igennem et bur integreret i selve cykelhjelmen, der lader hovedet dreje under eventuelle styrt således, at risikoen for et vrid mindskes.

Komfort er en stor prioritet i denne cykelhjelm, hvor man hurtigt kan pege på ventilationen med et DOV ventilationssystem, hvor en givende digitalt ventilationssimulation giver en mere behagelig og naturlig gennemstrømning af luft af hjelmen til MTB. Dermed kan man have et ventileret og tempereret hoved igennem hele cykelturen. Denne ventilation kan også ses foran på cykelhjelmen, hvor en ventilationskanal giver anledning til, at de mest nødvendige zoner foran kan få et vist niveau af åndbarhed. Dette er dog uden, at der bliver slækket på den gode sikkerhed i cykelhjelmen.

Anvendelse
Bushwhacker II MIPS cykelhjelm fra Sweet Protection bringer den rette kombination af komfort og sikkerhed til den enkelte cykelrytter med sine specifikationer. Cykelhjelmen er lavet til beskyttelse under kørsel på ujævne underlag, herunder MTB, Trail og Enduro. Her vil den være perfekt til cykelturen, hvor en god pasform kan opnås med en OCCIGRIP drejeknap bagpå cykelhjelmen. Her kan bredde og højde nemt justeres indtil, at man står med den perfekte pasform. Dette bliver desuden hjulpet godt på vej af Comfort Pads, der kan give en stor komfort gennem hele cykelturen.

Specifikationer

 • 5-Piece Shell Construction Carbon
 • In-mold Carbon konstruktion
 • EPS-Liner
 • OCCIGRIP turndial
 • MIPS
 • DOV ventilation
 • Comfort Pads
 • STACC ventilation
 • Vægt: 360 gram
 • Certifikationer:
  • CE EN 1078
  • CPSC 1203
 • Farve: Matgrøn

Kvalitetsniveau
Sweet Protection efterlader ingen i tvivl med deres produkter, hvor deres egen passion for sport og kvalitetsudstyr skinner igennem. Solide materialer og innovative teknologier bliver til komfortable og funktionelle produkter, der kan holde trit med et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Dette har sørget for, at de har fået en dominerende plads på det internationale marked, hvor den enkelte kunde kan se sig i centrum for produktionen. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et mærke, der ikke lader dit udstyr hindre dig i præstationen.

Vedligeholdelse
Denne vedligeholdelse kan hurtigt ske ved, at man tørrer den over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog anbefaler vi ikke, at man bruger stærke rengøringsmidler til dette, da man vil kunne opleve at beskadige cykelhjelmen.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.