Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Der gives gode forhåbninger om en optimal kombination af komfort og sikkerhed på et højt niveau med denne cykelhjelm. Cykelhjelmen er lavet i kompakt In-mold konstruktion af fem forskellige dele af geometri…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Der gives gode forhåbninger om en optimal kombination af komfort og sikkerhed på et højt niveau med denne cykelhjelm. Cykelhjelmen er lavet i kompakt In-mold konstruktion af fem forskellige dele af geometriske former og tykkelser støbt sammen i et for, at kunne matche hovedets anatomiske behov. Herved kan der gives en yderst god og optimal beskyttelse mod de eventuelle stød og slag der måtte komme på cykelturen. Denne egenskab bliver ført videre af en EPS-liner, hvor en kompakt skal af strategiske volumen giver en robust beskyttelse fordelt over hele cykelhjelmen.

Komfort er en vigtig del af denne hjelm til MTB, hvilket hurtigt ses med et DOV ventilationssystem, der viser sig ideel med en digital ventilationssimulering, der kan give en naturlig og mere behagelig v entilering til hovedet således, at man kan have et tempereret hovedet igennem hele cykelturen. Dette er ikke den eneste form for ventilation, der kan tilbydes i cykelhjelmen, hvor et STACC ventilationssystem placerer en kanal foran på cykelhjelmen således, at den forreste del af hovedet kan tilbydes en optimal og behagelig luftgennemstrømning uden, at det kommer til at gå udover selve beskyttelsen.

Anvendelse
Bushwhacker II cykelhjelm fra Sweet Protection kan give et højt niveau af beskyttelse og komfort med sine specifikationer, der har centrum og hovedets anatomi. Cykelhjelmen er lavet til brug på de ujævne underlag på MTB, Trail eller Enduro, hvor hjelmen vil give en sublim beskyttelse. En god pasform kan også gives med denne cykelhjelm, der med en drejeknap bagpå kan justeres i højde og bredde. Dette bliver desuden hjulpet godt på vej med Comfort Pads, der lader hovedet have det behageligt hele vejen igennem.

Specifikationer

 • 5-Piece Shell Construction
 • In-mold konstruktion
 • EPS-Liner
 • OCCIGRIP turndial
 • DOV ventilation
 • Comfort Pads
 • STACC ventilation
 • Vægt: 320 gram
 • Certifikationer:
  • CE EN 1078
  • CPSC 1203
 • Farve: Matgrøn

Kvalitetsniveau
Sweet Protection har i mange år holdt et højt niveau med deres produkter, hvor de kvalitetsstemte produkter er blevet givet til kunden med et højt niveau af komfort og funktionalitet. I produktionen har man valgt at benytte sig af robuste materialer og innovative teknologier, der derved kan give det rette niveau til amatører og professionelle. Produkterne afspejler firmaets egen store passion for sport, og hvor vigtigt det er at have det rette udstyr. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Sweet Protection, hvor der skabes en frihed til præstation og leg.

Vedligeholdelse
Denne vedligeholdelse kræver blot, at man tørrer cykelhjelmen over med en fugtig klud ved skidt og snavs. Dog anbefaler vi ikke, at man benytter sig af stærke rengøringsmidler til dette.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.