Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Sikkerhed og komfort kan sagtens kombineres i en cykelhjelm, hvilket denne cykelhjelm også er et bevis på. Cykelhjelmen er lavet med en sumblim In-mold konstruktion af frem dele af forskellige geometriske former o…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Sikkerhed og komfort kan sagtens kombineres i en cykelhjelm, hvilket denne cykelhjelm også er et bevis på. Cykelhjelmen er lavet med en sumblim In-mold konstruktion af frem dele af forskellige geometriske former og tykkelser for, at kunne tilpasse sig hovedets anatomiske beføjelser. Dette skaber en vis forudsætning for sikkerhed og en optimal beskyttelse mod eventuelle slag og stød med en hjelm til MTB, der er støbt sammen i et. Dette bliver ført videre med en EPS-liner, hvor flere forskellige kanaler og volumen giver en kompakt og solid beskyttelse fordelt over hele cykelhjelmen.

Komfort er vigtigt i denne cykelhjelmen, hvilket nemt ses på et DOV ventilationssystem, der fremviser en digital ventilationssimulering, der kan give en mere naturlig og behagelig gennemstrømning af luft igennem hjelmen således, at man får et ventileret og tempereret hoved igennem hele cykelturen. Denne ventilation er ikke ene i cykelhjelmen, der også er lavet med et STACC ventilationssystem, hvor den forreste del af hovedet får behagelig og frisk luft, uden at det kommer til at gå udover den robuste og solide beskyttelse i cykelhjelmen.

Anvendelse
Bushwhacker II cykelhjelm fra Sweet Protection er ophøjet med sine kvalitetsstemte specifikationer, der kan holde hovedet kompakt og komfortabelt igennem hele cykelturen. Cykelhjelmen er yderst anvendelig til flere forskellige formål, hvor der er centrum omkring et brug på MTB, Trail og Enduro, hvor beskyttelsen kommer til at være stor, uden at gå udover præstationen. En god pasform er også mulig at få med denne hjelm til MTB, der med OCCIGRIP turndial blot kan justeres i højde og bredde med en drejeknap bagpå. Dette bliver hjulpet på vej af Comfort Pads, der giver hovedet behagelige tendenser.

Specifikationer

 • 5-Piece Shell Construction
 • In-mold konstruktion
 • EPS-Liner
 • OCCIGRIP turndial
 • DOV ventilation
 • Comfort Pads
 • STACC ventilation
 • Vægt: 320 gram
 • Certifikationer:
  • CE EN 1078
  • CPSC 1203
 • Farve: Matgrøn

Kvalitetsniveau
Sweet Protection er vild med kvalitet, hvilket også afspejles i deres produkter med et overflod af komfort og funktionalitet, leveret direkte til kunden. Dette kommer til verden med brug af robuste materialer og innovative teknologier, der kan levere den rette service til kunden og matche et højt præstationsniveau blandt amatører og professionelle. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra et mærke, hvor muligheden for frihed og leg under udøvelsen af sin sport er en kæmpe værdi.

Vedligeholdelse
Vi anbefaler blot, at man tager tid til en fugtig klud ved skidt og snavs. Vi anbefaler derimod ikke, at man benytter stærke rengøringsmidler til dette.

Vejledende størrelsesguide

Størrelse S/M M/L L/XL
Centimeter 53 - 56 cm 56 - 59 cm 59 - 61 cm
Tommer 20.85 - 22" 22 - 23.20" 23.20 - 24"
Ingen anmeldelser af dette produkt.