Giro Caden forbedrer din komfort under kørslen på cykel, og sætter en dagsorden fyldt med sikkerhed og beskyttelse. Hjelmen vandt i år 2016 MTB prisen, for sit høje niveau af komfort og funktio…
Læs mere
Guide til cykelhjelm
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fri fragt*
ved 299,-
'

Giro Caden forbedrer din komfort under kørslen på cykel, og sætter en dagsorden fyldt med sikkerhed og beskyttelse. Hjelmen vandt i år 2016 MTB prisen, for sit høje niveau af komfort og funktionalitet. Cykelhjelmen er støbt i inder- og yderskal med In-mold konstruktion, der giver en robust og alsidig hjelm. Mips-teknologi, integreret i hjelmen, sørger for beskyttelse og stabillitet under et eventuelt styrt, hvor dit hoved ellers ville blive udsat for vrid. Hjelmen er lavet i en kompakt størrelse, hvor den tilbydes i flere størrelser. Dette gør, at sikkerheden bliver optimeret, da hjelmen kommer til at sidde helt tæt på dit hoved. Roc Loc TM 5 justeringssystem, sørger for en hurtig og funktionel justering af din hjelm, så det blive intuitivt og komfortabelt. Cykelhjelmen kan også justeres i visiret, vha. P.O.V Plus, der sørger for brede muligheder i forhold til beklædning af briller. Der gives desuden et højt niveau af ventilering, da man både kan finde Coolmax puder og 14 ventilationskanaler i cykelhjelmen fra Giro.

Anvendelse
Chronicle Mips fra Giro præsenterer den højeste komfort og teknologi, når der blive snakket om enten dirt, XC eller MTB. Her giver hjelmen dig alt, hvad du måtte have brug for under din træning. Cykelhjelmen er meget nem at anvende, da størrelsen kan justeres vha. Roc Loc 5, der benyttes med drejeknap bagpå hjelmen. Cykelhjelmen kommer dermed altid til at sidde perfekt, så køreturen bliver optimal. P.O.V Plus sørger desuden for brede muligheder, i forhold til justering af dit visir.

Specifikationer

 • Farve: Mat/Glans sort
 • Aldersgruppe: Voksen
 • Indvendig omkreds: 51-55cm, 55-59 cm eller 59-63 cm
 • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
 • Indbygget P.O.V. Plus TM skygge/cap som er aftalelig
 • Fuld In-Mold Polycarbonate skal med EPS Liner
 • Integreret MIPS teknologi
 • Coolmax puder
 • Roc Loc® 5justeringssystem
 • 14 vind tunnel ventilationskanaler

Kvalitetsniveau
Giro pudser formen af med denne hjelm, der ligesom alle andre produkter fra firmaet, holder niveauet oppe i forhold til kvalitet, komfort og funktionalitet. Firmaet har mange års erfaring med udvikling af produkter til amatører og professionelle, hvor nye materialer og teknologier er blevet benyttet. Kunden kan derfor være tryg ved køb af produkter fra Giro.

Vedligeholdelse
Chronicle Mips kræver ikke den store vedligeholdelse, men kan have godt af en fugtig klud ved skidt og snavs.


Sådan indstilles din cykelhjelm korrekt
For at sikre den mest optimale beskyttelse af hovedet er det væsentligt, at den er indstillet helt korrekt.

Som hovedregel gælder disse 3 tommelfingerregler:

 • Hjelmen skal passe til hovedet omkreds
 • Hjelmen skal altid sidde helt vandret på hovedet
 • De forreste stropper skal gå lodret ned og stropperne skal sidde godt til, når spændet omkring hagen lukkes

For at opnå den størst mulige sikkerhed, er det vigtigt at kende omkredsen af hovedet inden køb.

Den rette størrelse sikrer optimal sikkerhed og komfort
Omkredsen måles bedst med et målebånd, som placeres vandret omkring hovedet, lidt over ørerne. En god tommelfingerregel er, at der måles ca. 2 cm. over øjenbrynene.

0-3 år 44-52 cm
2-7 år 46-57 cm
5-12 år 52-60 cm
12+ 52-65 cm

Størrelserne er vejledende og vi anbefaler altid, at du måler omkredsen af hovedet inden køb af en ny cykelhjelm.

Ingen anmeldelser af dette produkt.