Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Når du begiver dig ud i den vilde natur på din mountainbike, er det altid en god idé at beskytte dit hoved bedst muligt. Og det er netop hvad du gør med en 4Forty cykelhjelm med MIPS fra Bell Helmets…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Når du begiver dig ud i den vilde natur på din mountainbike, er det altid en god idé at beskytte dit hoved bedst muligt. Og det er netop hvad du gør med en 4Forty cykelhjelm med MIPS fra Bell Helmets. MIPS står for Multi-directional Impact Protection System - en teknologi der er med til at beskytte dit hoved mod styrt og fald udover det normale hjelme tilbyder. Hjelmen er let men samtidig robust, og der er ikke blevet gået på kompromis med din sikkerhed. Hjelmens viser-system er justerbart, så det kan tilpasses alt efter om du kører med eller uden cykelbriller. Udover dette er 4Forty bl.a. udstyret med No-Twist Tri Glide-teknologi, der holder cykelhjelmens remme tæt til hovedet og forhindrer dem i at sno sig.

Anvendelse
4Forty er designet til brug på mountainbike og Cross Country, så Bell har gjort gjort meget ud af at cykelhjelmen er i stand til at klare de hårde forhold i naturen og kunne klare de mange slag og knubs der uundgåeligt vil komme. I designet er der også gjort meget ud af hjelmens komfort. Bla. ved at udstyre cykelhjelmen med Sweat Guide - svedtransporterende puder. Sammen med disse puder er hjelmens udformning med til at lede sved væk fra dit forhoved, så sveden ikke løber i øjnene eller henover dine briller. For yderligere at give god komfort, er hjelmen udstyret med 15 ventilationshuller der hjælper med at holde dig tempereret.

Specifikationer

 • Farve: Mat hvid (Smoke/Pear)
 • Aldersgruppe: Voksen
 • MIPS
 • Indvendig omkreds: Vælg mellem 51-55 / 55-59 / 59-63 og XL/58-65cm
 • Vægt: 338 gram
 • Godkendelser: CE EN 1078 samt CPSC
 • 15 ventilationshuller
 • Float FitTM
 • Fusion In-Mold Polycarbonate Shell
 • GoggleguideTM Ajustable Visor System
 • No-Twist Tri GlidesTM
 • Sweat GuideTM

Kvalitetsniveau
Denne Bell 4Forty cykelhjelm er godkendt efter de europæiske sikkerheds-, miljø - og sundhedskrav - EN 1078. Bell har benyttet sig af in-mold-teknologi i produktionen, hvilket vil sige at hjelmens indre og ydre skal er støbt sammen i ét fremfor at være limet sammen. Det giver en lettere men mere robust konstruktion.

Vedligeholdelse
Cykelhjelmen kræver minimal vedligeholdelse, og du kan med fordel tørre hjelmen over med en fugtig klud, hvis det er nødvendigt. Puderne er vaskbare og allergivenlige.

Justering og anvendelse
Med denne hjelm har du mulighed for at justere den indvendige omkreds ved hjælp af en skruejustering i nakken (Float Fit). Med dette system regulerer du let hjelmens hovedrem i omkreds størrelse, men også den horisontale position på støtten i nakken. Man skal blot dreje på knappen i nakken indtil hjelmen er tilpasset så den sidder fast på hovedet.

 

Ingen anmeldelser af dette produkt.