Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
Med Haibike Greed HardNine 3.0 Carbon MTB, får du en mountainbike til XC- og marathonkørsel. Cyklen er forsynet med en del udstyr, hvor der blandt andet kan nævnes SR Suntour Raidon XC RLR DS Air forgaffel,…
Læs mere
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Med Haibike Greed HardNine 3.0 Carbon MTB, får du en mountainbike til XC- og marathonkørsel. Cyklen er forsynet med en del udstyr, hvor der blandt andet kan nævnes SR Suntour Raidon XC RLR DS Air forgaffel, Tektro HD-M285, 180mm hydrauliske skivebremser, samt 29" hjul. Med denne Haibike cykel kan du være sikker på, at få en mountainbike af høj kvalitet, som er forsynet med kvalitetskomponenter.

Anvendelse
Haibike Greed HardNine 3.0 er primært lavet til XC- og marathonkørsel. MTB cyklen er udviklet af stærke materialer, der tåler en maksimum belastning på 120 kg. Udover den gode kvalitet, får du også en cykel i et utroligt flot design med et moderne udtryk. Cyklen henvender sig til den kvalitetsbevidste cykelentusiast.

Specifikationer

  • Farve: Matsort/blå/hvid
  • Gear: Shimano SLX M7000, 22-speed
  • Forgaffel: SR Suntour Raidon XC RLR DS Air 100 mm. vandring
  • Bremser: Tektro HD-M285, 180mm hydrauliske skivebremser
  • Leveres uden pedaler
  • Maks belastning: 120 kg.

Klargøring
Cyklen leveres indpakket i en papkasse og er 85% samlet. Før du kan tage cyklen i brug skal der monteres sadel, sadelpind, styr og forhjul, hvor alle skruer og bolte efterspændes. Vi anbefaler stærkt at følge de foreskrevne spændingsmomenter med en momentnøgle. Dækkene skal pumpes til det ønskede dæktryk, og derforuden skal gear og bremser justeres. Vi anbefaler også at man pumper forgaflen op til et tryk, hvor den har 15 - 20% SAG. Dvs. at når man sidder normalt på cyklen skal forgaflen falde med 15-20% i forhold til den samlede vandring, som i dette tilfælde er 15-20% af 100 mm = 1,5 - 2 cm.

Sikkerhed og kvalitet
Haibike Greed 3.0 er en funktionel og driftsikker cykel, som er udstyret med komponenter af højeste kvalitet. Cyklens stærke materialer er med til, at sørge for høj slidstyrke og en fremragende holdbarhed. Vi gør opmærksom på, at der ikke medfølger pedaler til cyklen. Derved får du selv mulighed for at tilføje de pedaler du ønsker.

Vedligeholdelse
Dækkene pumpes til det anbefalede dæktryk og kæden smøres. For at opnå længst mulig levetid på geardele, anbefaler vi en rengøring samt en smøring efter hver tur i skoven, hvor forgaflen i samme omgang også bør rengøres. Vi anbefaler at man får efterspændt og serviceret cyklen indenfor de første 300 km, hvilket også inkluderer efterspænding af egerne. Vi anbefaler endvidere, at cyklen efterses minimum hvert halve år hos en professionel cykelmekaniker. Imellem service af forgaflen, er det en god ide med jævne mellemrum at kontrollere SAG'et, så man er sikret det rette lufttryk.

Ingen anmeldelser af dette produkt.