1 anmeldelser
Med denne smarte adapter fra Quad Lock er det nemt at montere din mobiltelefon på en trefod, så du får perfekte billeder. Adapteren benytter det samme smarte system som Quad Locks andre telefonholdere, så du ikke behøver skif…
Læs mere
Vejl.: 129,00
DKK 129,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 499,-
Spørgsmål? Ring på 39 40 31 31 eller skriv til info@cykelpartner.dk
'

Med denne smarte adapter fra Quad Lock er det nemt at montere din mobiltelefon på en trefod, så du får perfekte billeder. Adapteren benytter det samme smarte system som Quad Locks andre telefonholdere, så du ikke behøver skifte cover.

Anvendelse
Denne Quad Lock adapter skal ganske enkelt skrues ned over dit kamerastativ. Den passer til stativer der har standardgevind på 1/4", hvilket er langt de fleste på markedet. Når adapteren er skruet på dit stativ, er det let at klikke en telefon med et Quad Lock cover fast på stativet. På den måde opnår du den bedst mulige billedkvalitet, når du fotograferer.

Specifikationer

  • 1 x Quad Lock® Tripod Adaptor
  • Passer med alle Quad Lock covers og Quad Locks universaladapter.
  • Kan roteres både horisontalt og vertikalt.
  • Passer på stativer med 1/4" gevind (international standard) 

Kvalitetsniveau
Denne Quad Lock adapter til kamera-trefødder er i topkvalitet og passer til alle trefødder der benytter gevind på 1/4", hvilket er den internationale standard.

Vedligeholdelse
Adapteren kan tørres over med en våd klud, hvis den bliver snavset. Ud over dette behøver den ikke nogen særlig vedligeholdelse.

EAN: 9348943021302

04-07-2018
Vare fin og god.