Smart Poncho cover fra Quad Lock, der hurtigt giver dig mulighed for at have din smartphone med på farten på forsvarlig vis. Coveret er designet til at beskytte din telefon mod alverdens stænk, der kunne for…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 189,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Smart Poncho cover fra Quad Lock, der hurtigt giver dig mulighed for at have din smartphone med på farten på forsvarlig vis. Coveret er designet til at beskytte din telefon mod alverdens stænk, der kunne forekomme under cykelturen. Coveret giver en fri og tryg oplevelse af at have din mobil med, når du cykler med coveret i en kombination med en af Quad Locks mobilholdere. Coveret tillader dig desuden, at benytte mobilen som normalt, da man stadig kan bruge touch-skærmen.

Anvendelse
Poncho cover fra Quad Lock er designet til brug i kombination med en af Quad Locks almindelige covers. Coveret beskytter din smartphone mod alle de stænk der måtte forekomme under en cykeltur i regn og slud. Telefonen kan nemt anvendes mens coveret er på, da touch-skærmen stadig kan benyttes. Man skal dog være opmærksom på, at det kan blive problematisk, hvis telefonen i forvejen er beklædt med panserglas. Coveret er desuden nemt at tage af og på, og kan sagtens haves frit i lommen.

Specifikationer

  • Quad Lock Poncho cover til Samsung S8 Plus
  • Farve: Gennemsigtigt
  • Materiale: TPU

Kvalitetsniveau
Quad Lock er en af de førende producenter på markedet, når det handler om mobilholdere. Firmaet har været kendt i hele verden siden 2011, hvor de først lancerede deres innovative mobilholdere. Mærket giver mulighed for fri og tryg færdsel på cyklen med din mobil. Kunden kan derfor tryg ved køb af produkter fra Quad Lock.

Vedligeholdelse
Coveret har ikke brug nogen stor vedligeholdelse, men en fugtig klud til at tørre over med kan blive nyttig.

EAN: 9348943001083

Ingen anmeldelser af dette produkt.