Når du cykler på mudrede stier og i vådt vejr, er det en god idé at give sin mobiltelefon ekstra beskyttelse, hvis den er monteret på dit cykelstyr. Derfor har Quad Lock udviklet dette Poncho-cover til din iPhone 6+ eller 7+.…
Læs mere
Vejl.: 199,00
DKK 199,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 149,-
'

Når du cykler på mudrede stier og i vådt vejr, er det en god idé at give sin mobiltelefon ekstra beskyttelse, hvis den er monteret på dit cykelstyr. Derfor har Quad Lock udviklet dette Poncho-cover til din iPhone 6+ eller 7+. Coveret beskytter mod stænk og dryp, samtidig med at det tillader dig at anvende mobilen som normalt.

Anvendelse
Quad Lock har designet deres Poncho-cover så det kan anvendes sammen med firmaets almindelige Quad Lock covers. Poncho-coveret beskytter telefonens forside mod mudderstænk og vand, så du ikke skal frygte at have telefonen monteret på dit cykelstyr mens du kører i regnvejr eller på mudrede stier. Selvom telefonens front er dækket af coveret, fungerer den stadig som normalt med touch-skærms-funktion osv. Du skal dog være opmærksom på, at telefoner med tyk skærmbeskyttelse (f.eks. Panserglas eller lignende) kan have svært ved at registrere dine tryk gennem Poncho-coveret. Det smarte cover er let at tage af og sætte på igen, og du kan have det med i lommen uden at det bliver ødelagt.

Specifikationer

  • Quad Lock Poncho cover til iPhone 6+/7+
  • Farve: Gennemsigtigt
  • Materiale: TPU

Kvalitetsniveau
Dette cover giver din telefon god beskyttelse mod mudder og vand, når du f.eks. kører mountainbike. Coveret er giver samtidig et ekstra lag af beskyttelse mod stød.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ingen særlig vedligeholdelse. Du kan tørre det over med en opvreden klud, hvis det er blevet snavset eller støvet. Det tager ikke skade af at blive transporteret løst i din lomme.

EAN: 9348943001069

Ingen anmeldelser af dette produkt.