Med en holdbar ydre skal af TPU-plastic og et stærkt indre lag af polycarbonat passer dette telefoncover fra Quad Lock godt på din telefon. Men vigtigere endnu gør coveret dig i stand til at montere telefonen i en af Quad Loc…
Læs mere
Vejl.: 249,00 Før 249,00
DKK 139,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Med en holdbar ydre skal af TPU-plastic og et stærkt indre lag af polycarbonat passer dette telefoncover fra Quad Lock godt på din telefon. Men vigtigere endnu gør coveret dig i stand til at montere telefonen i en af Quad Locks mange telefonholdere.

Anvendelse
Quad Locks lækre sorte telefoncover giver dig et utal af nye anvendelsesmuligheder for din mobiltelefon. F.eks. kan du montere telefonen på dit cykelstyr med Bike Mount eller Out Front Mount. Eller du kan tage den med i Quad Locks sportsarmbånd når du løbetræner. I bilen kan du placere telefonen i Quad Locks Car Mount, så den kan bruges som GPS eller musikafspiller. Til hverdag kan telefonen sidde i en smart bælteklips, og når du er hjemme, kan du klikke telefonen fast på væggen med Quad Locks vægophæng.

Specifikationer

  • Quad Lock Cage cover til Samsung Galaxy 8
  • Farve: Sort
  • Materiale TPU og Polycarbonat 

Kvalitetsniveau
Quad Locks cover giver god beskyttelse til din telefon, og giver dig samtidig mulighed for at anvende din telefon på mange nye måder. Coveret lever fuldt ud op til den kvalitet du kender fra andre Quad Lock-produkter.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Du kan eventuelt tørre det over med en våd klud, hvis det er blevet beskidt.

EAN: 9348943000741

Ingen anmeldelser af dette produkt.