2 anmeldelser
Quad Locks smarte telefoncover gør dig i stand til at montere din iPhone 6 eller 6s på en af Quad Locks mange forskellige telefonholdere. Coveret, der har en holdbar ydre skal af TPU plastic og et stærkt in…
Læs mere
Vejl.: 249,00
DKK 219,00
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt*
ved 299,-
'

Quad Locks smarte telefoncover gør dig i stand til at montere din iPhone 6 eller 6s på en af Quad Locks mange forskellige telefonholdere. Coveret, der har en holdbar ydre skal af TPU plastic og et stærkt indre lag af polycarbonat, beskytter naturligvis også din telefon mod både slag og fald.

Anvendelse
Dette Quad Lock telefoncover giver din iPhone en masse nye anvendelsesmuligheder. F.eks. kan telefonen monteres på dit cykelstyr med Bike Mount eller Out Front Mount. Du kan have den med på løbeturen, ved at klikke den fast i Quad Locks sportsarmbånd. Eller du kan montere den i bilen med Quad Locks Car Mount. Så du kan bruge telefonen som GPS eller til at afspille musik. Når du har brug for at have hænder og lommer fri i hverdagen, kan du placere din telefon i det smarte bælteklips, og i dit hjem kan mobilen sættes fast på en væg med det smarte vægophæng.

Specifikationer

  • Quad Lock Cage cover til iPhone 6/6s
  • Farve: Sort
  • Materiale TPU og Polycarbonat 

Kvalitetsniveau
Quad Locks cover giver god beskyttelse til din telefon, og giver dig samtidig mulighed for at anvende din telefon på mange nye måder. Coveret lever fuldt ud op til den kvalitet du kender fra andre Quad Lock-produkter.

Vedligeholdelse
Coveret kræver ikke nogen særlig vedligeholdelse. Du kan eventuelt tørre det over med en våd klud, hvis det er blevet beskidt.

EAN: 9348943000635

27-07-2018
beskytter godt omkring mobilen, og quad lock'et fungere godt med at kunne låse i de forskellige stillinger.
19-07-2018