Fragtfri ved DKK 299,00
Prisgaranti
365 dages returret
39 40 31 31
4 anmeldelser
Quad Lock har skabt denne smarte telefonholder til din cykel. Holderen er den stærkeste, sikreste og letteste måde at have din iPhone med på farten. Sættet indeholder ud over holderen også et kom…
Læs mere
Vejl.: 499,00
DKK 429,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prisgaranti Prisgaranti på alle varer
Varen er fragtfri Fragtfri ved DKK 299,00

Quad Lock har skabt denne smarte telefonholder til din cykel. Holderen er den stærkeste, sikreste og letteste måde at have din iPhone med på farten. Sættet indeholder ud over holderen også et kompatibelt cover til en iPhone 7+ eller 8+ og et fikst Poncho-frontcover. der giver yderligere beskyttelse mod vand og sjap til din telefon.

Anvendelse
Quad Lock sættet gør det muligt at montere din iPhone direkte på dit cykelstyr eller frempind i en håndevending. Sættests medfølgende Poncho-cover dækker telefonens overside, og er tyndt nok til, at du kan anvende telefonen mens coveret er på. Samtidig er coveret stærkt nok til at beskytte din telefon, mod vand, sjap og småsten der bliver slynget op fra vejen. Du skal være opmærksom på, at telefoner med en tyk skærmbeskyttelse (f.eks. Panserglas eller lignende) kan have svært ved at registrere fingertryk gennem Poncho-coveret. Du behøver ikke have poncho-coveret på hele tiden. Du kan uden problemer have det med i lommen, og så finde det frem hvis forholdene kræver det.

Specifikationer

  • Kompatibelt med alle Quad Lock-beslag og tilbehør
  • Passer til styr med en diameter på mellem 25 og 40mm. Tykkere styr kræver længere nylonstrips.

Pakken indeholder

  • Quad Lock Bike Kit - Til iPhone 7+/8+
  • 1 x Quad Lock iPhone 7+/8+ cover
  • 1 x Quad Lock Poncho
  • 1 x Quad Lock Bike Mount
  • 2 x EPDM o-ringe (små)
  • 2 x EPDM o-ringe (store)
  • 2 x Nylon-strips

Kvalitetsniveau
Du får her et af de absolut bedste produkter på markedet til montering af mobiltelefoner på din cykel. Med dette kit bliver din telefon ikke alene godt beskyttet, den sidder også forsvarligt under kørsel. Det smarte design gør det muligt at tage den af og påmontere den igen hurtigt og nemt.

Vedligeholdelse
Dette sæt kræver ikke nogen særlig vedligholdelse. Du kan med fordel tørre coveret og beslaget af med en opvreden klud. Vær opmærksom på, at der ikke kommer vand ind i telefonen, når du gør dette.

07-07-2018
16-06-2018
29-05-2018
Super kvalitet, og det virker som det skal.
20-05-2018
Hurtig levering