1 anmeldelser
Med denne Quad Lock telefonholder får den stærkeste, sikreste og letteste metode på markedet til at montere din iPhone på en cykel. I dette sæt får du foruden holderen også et kompati…
Læs mere
Tilbudet udløber 12-07-2020
Vejl.: 499,00 Før 429,00
DKK 343,13
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 19.00 (weekend 14.00)
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fri fragt til pakkeshop
'

Med denne Quad Lock telefonholder får den stærkeste, sikreste og letteste metode på markedet til at montere din iPhone på en cykel. I dette sæt får du foruden holderen også et kompatibelt cover til en iPhone 6 eller 6s og et vandbeskyttende Poncho frontcover, der holder vand og sjap ude af din telefon, selv når du kører i regnvejr og på mudrede stier.

Anvendelse
Med dette sæt er det nemt at montere din iPhone på en cykels styr eller frempind. Det medfølgende Poncho-cover dækker din telefons front og er designet så smart, at du kan benytte telefonen mens det er på. Vær dog opmærksom op, at telefoner med tyk skærmbeskyttelse (f.eks. Panserglas eller lignende) kan have svært ved at registrere fingertryk gennem Poncho-coveret. Du kan have Poncho-coveret med i lommen, uden problemer og finde det frem, hvis vejret slår om.

Specifikationer

  • Kompatibelt med alle Quad Lock-beslag og tilbehør
  • Passer til styr med en diameter på mellem 25 og 40mm. Tykkere styr kræver længere nylonstrips.

Pakken indeholder

  • Quad Lock Bike Kit - Til iPhone 6/6s
  • 1 x Quad Lock iPhone 6/6s cover
  • 1 x Quad Lock Poncho
  • 1 x Quad Lock Bike Mount
  • 2 x EPDM o-ringe (små)
  • 2 x EPDM o-ringe (store)
  • 2 x Nylon-strips

Kvalitetsniveau
Du får her et af de absolut bedste produkter på markedet til montering af mobiltelefoner på din cykel. Med dette kit bliver din telefon ikke alene godt beskyttet, den sidder også forsvarligt under kørsel. Det smarte design gør det muligt at tage den af og påmontere den igen hurtigt og nemt.

Vedligeholdelse
Dette sæt kræver ikke nogen særlig vedligholdelse. Du kan med fordel tørre coveret og beslaget af med en opvreden klud. Vær opmærksom på, at der ikke kommer vand ind i telefonen, når du gør dette.

EAN: 9348943000031

23-07-2019
Glad for quad locken. Nem at montere og bruge. Har ikke prøvet coveret til regnvejr endnu.