Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Med denne Quad Lock holder og tilhørende universaladapter kan du hurtigt og let have din mobiltelefon med på cykelturen. Quad Lock har nemlig skabt et let, stærkt og sikkert system til at montere din mobil …
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 279,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Med denne Quad Lock holder og tilhørende universaladapter kan du hurtigt og let have din mobiltelefon med på cykelturen. Quad Lock har nemlig skabt et let, stærkt og sikkert system til at montere din mobil på et cykelstyr eller frempind, så du kan bruge den som GPS, tracker eller til musik. Sættet indeholder ikke alene holderen til telefonen men også en adapter der gør det muligt at placere mange forskellige telefontyper i holderen.

Anvendelse
Quad Lock-sættet giver dig en nem, enkel og frem for alt sikker måde at  montere din Samsung Galaxy mobil på din cykels styr eller frempind. For at montere den universelle adapter til din mobiltelefon skal du følge fire trin.

 1. Rens bagsiden af din mobiltelefon med et alkohol-baseret rensemiddel.
 2. Fjern den beskyttende film fra den medfølgende 3M-tapen
 3. Placer adapteren centralt på bagsiden af din telefon ved hjælp af linjerne på adapteren.
 4. Pres adapteren ned på telefonen, så den klæber fast på mobiltelefonens bagside. Den maksimale klæbeeffekt opnås først efter 24 timer. 

Denne universelle adapter passer bedst på telefoner og covers i hård plastic med en glat overflade uden tekstur. Adapteren kan monteres på helt flade eller let buede overflader. Quad Lock fraråder, at man benytter adapteren på covers eller telefoner i gummi, læder og silikone.

Specifikationer

 • Kompatibelt med alle Quad Lock-beslag og tilbehør
 • Passer til styr med en diameter på mellem 25 og 40mm. Tykkere styr kræver længere nylonstrips.

Pakken indeholder

 • Quad Lock Bike Kit - Universalkit
 • 1 x Quad Lock Universalkit
 • 1 x Quad Lock Bike Mount
 • 2 x EPDM o-ringe (små)
 • 2 x EPDM o-ringe (store)
 • 2 x Nylon-strips

Kvalitetsniveau
Du får her et af de absolut bedste produkter på markedet til montering af mobiltelefoner på din cykel. Med dette kit bliver din telefon ikke alene godt beskyttet, den sidder også forsvarligt under kørsel. Det smarte design gør det muligt at tage den af og påmontere den igen hurtigt og nemt.

Vedligeholdelse
Dette sæt kræver ikke nogen særlig vedligholdelse. Du kan med fordel tørre coveret og beslaget af med en opvreden klud. Vær opmærksom på, at der ikke kommer vand ind i telefonen, når du gør dette.

Ingen anmeldelser af dette produkt.