Fragtfri ved DKK 299,00
Prismatch
365 dages returret
39 40 31 31
Gripgrab Cycling Wallet er en mobilpung. Mobilpungen fra Gripgrab holder din mobil fri fra regn og skidt på dine cykelture. Coveret tillader at du kan betjene telefon og tage billeder, uden at tage den ud af holder…
Læs mere
Vejl.: 299,00
DKK 269,00
På lager
Vi afsender i dag* Bestil inden kl. 18.00
Prismatch Prismatch på alle varer
Opnå gratis fragt Fragtfri ved DKK 299,00

Gripgrab Cycling Wallet er en mobilpung. Mobilpungen fra Gripgrab holder din mobil fri fra regn og skidt på dine cykelture. Coveret tillader at du kan betjene telefon og tage billeder, uden at tage den ud af holderen. Mobilpungen giver dig også mulighed for at opbevarer kreditkort og ligende. Coveret er YKK vandtæt og har en vandafvisende lynlås. Endvidere betyder dette, at din telefon bliver beskyttet mod sprøjt og snavs, hvilket gør den uundværlige på regnfulde dage. Coveret er ikke beregnet til at nedsænke i vand. Designet på mobilpungen gør, at du let kan opbevarer den i dine lommer. 

Anvendelse
Cycling wallet gør at du ikke skal bekymre dig og regnvejr og skidt, når du er på cykelture. Mobilpungen beskytter nemlig din telefon mod vand og snavs.
 
Specifikationer
  • Farve: Sort
  • Passer til smartphone op til 5,5"
  • Mål: (158,2 mm x 77,9 mm)
  • Touch screen kompatibel
  • YKK® lynlås

Kvalitetniveau
GripGrabs passion er at skabe en vare og et sortiment, der opfylder behovet om en god komfortabel oplevelse til slutbrugeren uanset vejret. Derfor er komfort og beskyttelse af fødder, hænder og hoved lige netop indbegrebet af Gripgrab. Målet er at levere funktionelle kvalitetsprodukter til en god pris.

Vedligeholdelse
Mobilpungen kræver ingen vedligeholdelse. Skulle den blive beskidt, kan den tørres over med en fugtig klud.

Ingen anmeldelser af dette produkt.